![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum adica, "raspund in fata Domnului"? Este vre-un pacat sa parasesti Biserica Ortodoxa? Sfintii Apostoli si-au schimbat, cu totii, religia. Important este sa faci o schimbare catre Dumnezeu (indiferent daca schimbi sau nu confesiunea religioasa).
|
|
||||
|
||||
![]()
O nuu.. Nu crezi ca fac suficienta propaganda adevatista pe forum, ii mai si provoci sa-si spuna doctrinele cultului ? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Învățătura am primit-o din Scriptură, nu de la tanti Lenuța. Și dacă tot veni vorba, tanti aia tot către Scriptură trimitea, nu către cruci pe cer...
|
|
||||
|
||||
![]()
Este pacat sa te lepezi de Biserica lui Hristos. Asta ati facut aderand la o adunare care incearca sa traiesca dupa principiile biblice, insa rupti de Biserica, asemeni unei secte exclusiviste.
Last edited by ioanna; 17.03.2013 at 19:32:27. |
|
||||
|
||||
![]()
am vazut ca tot va place sa cititi din Catehismul Ortodox atunci cand vine vorba despre Decalog. Scrie acolo si despre cruci pe cer?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
aștept un răspuns sincer. |
|
|||
|
|||
![]()
pentru ca in ultimul timp sunt atatea scandaluri in care sunt implicati slujitori ai bisericii atat catolice cat si ortodoxe, pentru ca cei de alta credinta stau mai bine la propaganda si mai ademenesc si cu recompense......
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Nu am studii teologice de specialitate. Asta nu inseamna ca nu pot purta o discutie publica cu un preot, pe baza invataturilor din Sfanta Scriptura. Pot sa-mi marturisesc credinta fara nici o teama, in fata oricui. 3. Cu cititul Bibliei cap-coada nu ma pot lauda (spre rusinea mea, deoarece in biserica se obisnuieste ca in decursul unui an sa fie citita Biblia, cap-coada). Dar am citit toate cartile Bibliei de mai multe ori. Si sunt pasionat de studiul Bibliei, zilnic, de peste 6 ani de zile. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu fac "atac de panica" pentru ca propavaduiti doctrinele adevntiste pe un forum ortodox; de ani de zile o face fratele d-voastra secondat de altii. Oricum le cunosc destul de bine. Last edited by ioanna; 17.03.2013 at 19:49:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|