![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Crestinii nu-si apara tara ucigand. Daca au credinta in Dumnezeu vor sti sa lupte pe genunchi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Crestinii nu ucid, crestinii se apara cand sunt atacati, nu se sinucid.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa fim seriosi si sa lasam deoparte "gargara" ! Poate ca in credinta adventista nu au importanta semenii tai si pamantul...Poate voi sperati ca in vreme de razboi cineva va face "hocus pocus" si va va rapi la ceruri...Imi pare rau pentru voi, serios! Cu genunchii plecati crestinul adevarat sta mereu in fata LUI si se roaga, dar cand trebuie isi jertfeste viata pentru salvarea poporului si a tarii, cel putin pana cand nu se va instaura un alt mod de gandire aici pe Terra!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa vorbesti despre credinta in Dumnezeu (cel putin teoretic) este gargara. Sa arati uciderea ca o virtute este ceva sfant.
Citat:
Citat:
Citat:
Mai circula pe Terra si un mod de gandire ceresc. De acesta nu ati auzit? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by Noiembrie; 18.03.2013 at 10:12:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Modul in care ati aranjat postarea face sa se inteleaga ca anumite afirmatii ale dvs. imi apartin. Va rog, delimitati clar spusele dvs. de ale mele.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps. Atentie..."apa vie" este pentru toti cei insetati de adevar, cu sinceritate, iar mistificatorii plini de "bune intentii" raman papusi de lemn dansandu-si limitarea pe calea inspre iad, unde arderea e vesnica... pps. Degeaba se poarta culoarea alba daca se uita ca nuanta luminii vesnice este TOTAL diferita... Last edited by Noiembrie; 18.03.2013 at 17:36:04. |
|
|||
|
|||
![]()
"Sa nu iei in desert Numele Domnului" - spune porunca.
Citat:
Va place cum arata postarea aceasta? http://www.crestinortodox.ro/forum/s...postcount=1403 Oricine citeste poate crede ca tot ce este incadrat in chenar este "postat de beniamin777" (desi ceea ce este numerotat va apartine). Nu este nici o gaselnita. Doar ca nu as vrea sa mi se atribuie, in mod nemeritat, vreuna din ilustrele dvs. afirmatii. Nu sunt demn de asa ceva. O recunosc cu umilinta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|