![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si inchinatorii la idoli spuneau ca ei sunt cei adevarati, dar Sfantul Ilie le zicea sa strige mai tare, ca poate zeul lor nu ii aude sau doarme, ca nu puteau face nicio minune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Minuni există în fie care confesiune (inclusiv la adventiști), însă minunile nu sunt un semn al adevăratei biserici. Sau mai corect: nu doar minunile sunt un semn al adevăratei biserici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cunosc minuni adventiste (am mai spus, nu de genul ca soarele rasare si iarba creste, asta sunt lucruri obisnuite, nu minuni), la alte culte sunt si unele "minuni" asemanatoare celor din samanism, hinduism, etc. De exemplu la penticostali sau carismatici, fara vreo legatura cu minunile crestine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea nu se pune accentul pe minuni, însă ele există și au darul de a ne întări în credință. Așa numitele "ore de experiențe" sunt ocazii în care credincioșiii povestesc intervențiile miraculoase ale lui Dumnezeu în viața lor și-I mulțumesc lui Dumnezeu pentru ele. Salvări de la moarte, vindecări mirculoase din boli (unele incurabile), intervenții speciale în urma rugăciunii, toate ne demonstrează că Dumnezeu este un Dumnezeu al imposibilului. Personal, consider schimbarea caracterului ca cea mai mare minune pe care o poate face Dumnezeu în viața celui ce sincer vrea să se pocăiască. |
|
||||
|
||||
![]()
daca admiteti ca in Ortodoxie sunt minuni (care nu pot fi facute decat de Duhul Sfant), de ce nu reveniti la Ortodoxie?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asemanari? Da! Un ateu ... imi spunea pe vremea lui ceausescu ca aceasta biserica a fost creata pentru a ataca credinta catolica cu lucruri semiortodoxe! Ma amuzat recent imaginea unei biserici penticostale avand crucea de tip ortodoxa(trifoi)! O avea si adventii asa ceva?
In adevar biserica adventista e mai putin infumurata si mai smerita(si ca si cea baptista mai evoluata) decat celelalte culte neoprotestante! Probabil ca unii adventi se vor mantui mai ales daca nu au parasit biserica ei ci parintii lor si daca i-si vor infrange inima gen : Doamne daca sunt in intuneric nu e vina mea ci poate nepriceperea mea sau din cauza altor motive, Tu iarta-ma si calauzeste-ma spre adevar daca e cu putinta si uita-te in inima mea! Cate culte sunt smerite? Nici unul! Vorbesc cu un penticostal care cicase i-i vorbeste Dumnezeu! Si el i-mi raspunde, spune el, doar la ce intrebari vrea Dumnezeu!!! La cati rataciti le-a vorbit Dumnezeu? |
|
||||
|
||||
![]()
Ce ipocrit si ce ciudat! Centesimusoctavus a cautat o viata intreaga diferente intre religia Ortodoxa si religia adventista, optand pentru cea din urma, rebotezandu-se, iar acum vine pe acest forum, aratandu-ne similitudini!
|
|