Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.03.2013, 02:10:27
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
macar acum in Franta v-ati vazut visul cu ochii in privinta multelor feluri de branza. Nebanuite sunt caile Domnului!
Aflat de vreo douazeci de ani la carma Frantei, generalul erou Charles de Gaulle s-a vazut, pana la urma, infrant in politica. Ultimii ani ai vietii si i-a petrecut in satul sau natal. Cand a plecat de la conducerea Frantei, a declarat (reproduc din memorie): "Este peste masura de greu sa conduci o natiune care are 300 de feluri de branza".

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 07.03.2013, 03:04:49
redemptor redemptor is offline
Banned

Data înregistrării: 06.03.2013
Implicit

Mie imi place foarte mult IPS Justinian Chira, predicile lui si cuvantul inaltpreasfintiei sale te ung pe suflet, e ca un copil cand vorbeste despre ortodoxie si neamul romanesc, un om de o mare valoare un stalp al ortodoxiei.
Reply With Quote
Vechi 08.03.2013, 00:03:51
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Aflat de vreo douazeci de ani la carma Frantei, generalul erou Charles de Gaulle s-a vazut, pana la urma, infrant in politica. Ultimii ani ai vietii si i-a petrecut in satul sau natal. Cand a plecat de la conducerea Frantei, a declarat (reproduc din memorie): "Este peste masura de greu sa conduci o natiune care are 300 de feluri de branza".
Multumesc pentru explicatie. Prin analogie, inteleg acum si de ce e asa de greu de condus si Romania!
Reply With Quote
Vechi 08.03.2013, 00:33:19
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

O sa ma inscriu in ASCOR si am auzit ca e in viitor un pelerinal la IPS Longhin .Deabia astept.Eu un mare om,sufletist,model pentru toti.Un adevarat om.
Reply With Quote
Vechi 08.03.2013, 01:13:43
redemptor redemptor is offline
Banned

Data înregistrării: 06.03.2013
Implicit Cuvintele Înaltpreasfințitul Arhiepiscop Justinian Chira

http://cidadededeus.wordpress.com/20...ata-mea-video/
N-ai cum să nu stai să asculți un asemenea păstor cu o asemenea ințelepciune duhovnicească.
Reply With Quote
Vechi 09.03.2013, 22:43:45
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

-cand vor fii si arhiereii nostrii ca Pr. Mihail Jar adica antiecumenisti,smeriti,cu iubire si har atunci ii vor aprecia oamenii.

-auziti ce spune Pr. Mihail Jar "pe mine sa ma socotiti ca pe un frate,eu nu sunt un arhiereu in fata voastra ;arhiereul nostru al tuturor este Hristos":

https://www.youtube.com/watch?featur...=JwHEc1J-ryg#!

Last edited by antiecumenism; 09.03.2013 at 22:48:41.
Reply With Quote
Vechi 14.05.2013, 08:45:04
klamath klamath is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2013
Implicit

Mesaj sters.

Last edited by klamath; 23.05.2013 at 09:20:42.
Reply With Quote
Vechi 17.05.2013, 13:26:30
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Implicit

Citat:
În prealabil postat de klamath Vezi mesajul
Cred ca avem o mare binecuvantare de la Dumnezeu sa il avem pe Patriarhul Daniel ca pastor. Eu il apreciez foarte mult.
"Bravo!"...desigur ca am spus ironic...gusturile nu se discuta...si, totusi am o curiozitate: de ce il apreciezi atat de mult (comparandu-l cu cine/ cu ce...ce cuvinte/ fapte/ gesturi ale sale facute cu daruire si smerenie te-au impresionat)?

In rest, legat de stilul superficial care este abordat de catre unii useri, asa ca fapt divers si "eu o apreciez pe Scufita Rosie"....de ce?...nu stiu...poate din cauza ca avea fustita creata...adica asa cred...
Răspunde