![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Spicele culese sâmbăta, vindecarea facută sâmbăta sunt suficiente să-ți dea de gândit. Sâmbăta e zi de rugăciune pentru cei morți, deci nu te grăbi să acuzi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sau poate mai clar le poți aminti de: Luca 22, 19...ei săracii fac pomenirea o dată pe an.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din postarile dvs. se vede mai mult cum contraziceti Scriptura. Va dau un exemplu:
Ioanna spune: Citat:
"cei morti întru Hristos vor învia întâi,"(1 Tesaloniceni 4:16 - Biblia Sinodala) "Iar ceilalti morti nu înviazã pânã ce nu se vor sfârsi miile (sau cei o mie) de ani. "(Apocalipsa 20:5 - Biblia Sinodala) Oricum nu a fost un dialog. Eu vorbeam despre catehismul ortodox si invataturile adventiste iar dvs. o dadeati cu "obsesia mea pentru Decalog". Eu puneam o intrebare clara,dvs. o dadeati cu tot felul de inventii, fara legatura cu subiectul in discutie. Ganduri bune sa va dea Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]()
mda...numai ca Eusebiu de Cezareea te contrazice
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci vezi cum s-au facut deja 2000 de ani ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Domnul Iisus Hristos ii compara pe ucenicii cei flamanzi, care au cules spice sambata, cu patriarhul David, cel flamand (care a mancat din painile ce erau ingaduite numai preotilor).
"Daca ati fi stiut ce inseamna "mila voiesc si nu jertfe", - spune Domnul Iisus Hristos, la episodul cu spicele (Matei 12:7). Cand flamandul David a mancat din painile pentru preoti, nu s-a desfiintat legea despre painile preotilor. Cand ucenicii cei flamanzi au rupt spice in sabat, nu s-a desfiintat porunca lui Dumnezeu pentru pazirea sabatului. "Mila voiesc si nu jertfe" Citat:
Ai grija crestine. Singura zi din saptamana pe care Dumnezeu a binecuvantato si a sfintito, tu o numesti ziua mortilor. Ziua a saptea este "ziua de odihna inchinata Domnului" (spune Sfanta Scriptura). Tu numesti ziua Domnului, ca fiind ziua mortilor? Pentru tine Dumnezeu este mort? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bine măi "creștine", văd că te pricepi să răstălmecești cuvintele...vezi că mi-ai pus în gură cuvinte pe care eu nu le-am spus. Hai lămurește-mă ce nu fac bine ortodocșii sâmbăta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Spui minciuni. O facem de mai multe ori pe an si o facem cum ne-a invatat Hristos (inclusiv invatatuile din Ioan 13:14,15 - pe care ortodocsii nu le respecta).
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu "creștine", este viu, a înviat în prima zi a săptămânii, zi pe care noi o cinstim și în care sărbătorim Învierea Domnului, zi pe care voi nu o prea pricepeți din prea "mult studiu" al Sf Scripturi.
Last edited by ovidiu b.; 06.03.2013 at 12:57:29. |
|