![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu se asteapta nimeni sa gaseasca sfinti pe acest forum. Acest lucru insa nu ne da dreptul de a ne comporta, de parca am fi elevi de la scoala de corectie. Nu scrie nimeni pentru a primi laude, dar fiecare se bucura, daca un mesaj frumos ajunge la inima celor, care il citesc. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
O singura mentiune am de facut: pentru ca un "mesaj frumos" sa ajunga la inima cuiva,nu este suficient sa fie scris intr-un limbaj elevat,decent sau sa mentioneze niste dogme,ci,sa fie transmis din inima,cu dragoste de oameni,cu blandete si smerenie in acelasi timp,pentru ca,doar prin iubire credinta poate fi lucratoare...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate ca nu prea avem cazuri de limbaj suburban, dar mie si mistocareala mi se pare suburbana, caci nu este academica. |
|
|
||||
|
||||
|
Sunt si eu curios, dupa atatea pagini, s-a ajuns la vreun consens? Care este "adevaratul" motiv pentru care a demisionat papa?
|
|||
|
|||
|
Pentru mine, faptul ca e bolnav Papa, e motiv suficient ca sa se retraga. Aceasta e varianata oficiala, pe care o accept.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||