|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Plictisitor.

__________________ Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Adevarat :) De fapt, intregul ritual e putin hazliu, cand ne gandim ca niste batrani imbracati hazliu se strang intr-o camera ca sa dea foc unor hartii. 
				__________________ Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Nu înțeleg de ce simți nevoia să comentezi ceva.

__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Am chef. Daca nu-ti place discutia esti liber sa ne parasesti.

__________________ Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 E amuzant sa crezi ca acesti indivizi gandesc pe termen lung, cand 4 ani de privilegii si putere e mai mult decat suficient pentru ei sa se capatuiasca pentru o viata. Plictisitoare mi se pare cum e formulata postarea in sine, pe langa faptul ca nu intereseaza mai pe nimeni, este facuta probabil mai degraba pentru forumul catolic decat pentru cel ortodox, in acest sens exprimarea lasand substantial de dorit. 
				__________________ Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Sunt sigur ca pentru fiecare fir de aur din palariile alea ridicole si pentru fiecare gest din seria de ritualuri care urmeaza in urmatoarele zile exista o motivatie de cateva pagini prin cine stie ce papirus din beciurile Vaticanului. Da' tot plictisitor si amuzant este. 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  sede vacante 

Cardinalii in "campanie electorala", carcoteli si susoteli pe holurile vaticaneze    | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Ce spune presa seculara despre cum trebuie sa fie noul Papa si pe cine trebuie sa mizeze cardinalii:   
				__________________ Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com | 
|  |