![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vorbesti doar de "cazuri" sau de practica curenta? Copiii vostri, sa zicem, de 5 ani, care canta si spun poezii in adunare, acestia CRED in Domnul. Eu n-am auzit de nici un caz de botez la varsta aceasta. Deci care este situatia acelor copii care CRED si nu sunt botezati? E clar, membrii ai Bisericii nu sunt. Si nici la impartasirea cu Trupul si Sangele Lui nu sunt acceptati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Fortarea notei" are in vedere soarta a mii si mii de copii crescuti in credinta si care nu au voie sa se boteze. |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă aveți cunoștință de un singur copil căruia i s-a refuzat să i se administreze botezul la cererea lui expresă, vă rog să-l numiți aici fără a mai acuza și judeca gratuit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vei gandi consecvent, copilul nu-ti cere sa-l binecuvintezi la 3 luni, si totusi o faci, nu-ti cere sa-l inveti cantari, si totusi il inveti, nu-ti cere sa-l duci la adunare, si totusi il duci, etc. Ii faci educatia religioasa si fara sa ti-o ceara. Nici adolescentii, in marea lor majoritate, nu cer sa fie botezati. De cele mai multe ori sunt impinsi de la spate si se boteaza din cauza presiunii grupului. Iar daca-i intrebi de rolul botezului, habar n-au. Vor ajunge cu timpul sa-l inteleaga, daca ajung ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite, sunt solidar cu tine în a condamna o asemenea atitudine. Nu e bine! Dacă adolescentul nu a înțeles bine pasul botezului, sau dacă părinții îl împing de la spate, mai bine să mai aștepte... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
Botezul in BOR | orthodoxia.i.thanatos | Botezul | 594 | 26.01.2010 01:33:12 |
|