![]() |
![]() |
|
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
"Cel ce va crede și se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi." (Marcu 16:16) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ca urmare "nu se rupe niciun film", Dvoastra.incercati sa rastalmaciti textul biblic, cu riscul de a va auto-minti. Citat:
Pe de o parte botezul e o simpla formalitate, pe de alta parte doar cel ce va crede si se va boteza se va mantui". Va intreb: trebuie sa te botezi ca sa te mantuiesti sau nu?
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Deci mare atenție la formalități făcute fără participarea conștientă, sinceră și cu credință a subiectului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ba da, contra cost. se percep bani pentru aceste "binecuvantari." |
|
|||
|
|||
![]()
Si ce se intampla daca crezi si nu te botezi?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare logic: dacă crezi și nu vrei să te botezi, ești la fel osândit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si mie mi se pare logic ce spui. Dar ce facem cu miile vostri de copii care CRED si carora nu li se permite botezul, deci nu li se permite a fi membri ai Trupului lui Hristos?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu n-am auzit despre așa ceva. Dacă un copil crede și vrea să fie botezat, i se administrează botezul. Mai ales în ultima vreme când copiii sunt atât de precoci, există cazuri de botez la 14, 13 și chiar 12 ani.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu te face ca nu intelegi ca risti sa pari superficial: unde este El sa-mi duc copiii la binecuvantare? Nu vreau sa-i duc la oameni, ci la El, intelegi? Vreau sa-mi duc copiii ca Mantuitorul Hristos sa-i binecuvinteze. Unde Il gasesc?
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
Botezul in BOR | orthodoxia.i.thanatos | Botezul | 594 | 26.01.2010 01:33:12 |
|