![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Aveti dreptate, fiecare face asa cum crede, doar nu numai cei de la Athos sunt ortodocsi. Atata timp cat un patriarh nu este destituit, inseamna ca n-are abateri grave. Last edited by ioanna; 18.02.2013 at 12:24:59. |
|
|
||||
|
||||
|
Parcă ar fi Băsescu.
|
||||
|
||||
|
In sensul ca nicicum nu cade?
Nu e ca Basescu, chiar nu mi-as dori sa fie Patriarhii ortodocsi destituiti, indiferent de greselile lor, ci imi doresc ca acestia sa fie ajutati si corijati de clerici, nu blamati si loviti cu vorbe aspre, ineficiente. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ideea nu e sa te aperi, ci sa si vindeci ranile. Insa daca te crezi un mic Luther,poti ramane cu dreptatea de partea ta, insa in afara Bisericii, din cauza lipsei intelepciunii.
Last edited by ioanna; 18.02.2013 at 12:56:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Unii si-au construit imaginea de mari democrati vanand ideile comuniste din discursul altora. De ce nu ar merge si aici la fel ? |
|
|
||||
|
||||
|
Care clocoteală? Mămăliga se face la foc liniștit, fără clocoteli prea multe, că se lipește!