![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se pare ca nu, favorit este cardinalul Péter Erdő din Ungaria. Stiria a fost anuntata in ziarele italiene. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
prefer cei 2 cardinali africani.
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu. Prefer si eu pe africani, sau un polonez, sau lituanian. Sau chiar irlandez. Bine, acum urmeaza un wishful thinking: Mihnea, ce sanse exista sa avem un Papa roman?
|
|
||||
|
||||
![]()
exista un episcop roman papabil? Asta ar fi "SUPER"! (scuze pt expresie)
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca e papabil, dar e cardinal. Amice, da o goagla, nu stii ca noi romanii avem un cardinal?!
|
|
||||
|
||||
![]()
ar fi trebuit sa stiu asta?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă e să ținem cont cât de des te amesteci în discuțiile despre Biserica Catolică, am putea spune că da, ar fi normal să cunoști câteva lucruri.
În plus, știrea creării în cardinal a Preafericitului Lucian a fost postată chiar aici, pe forum, de către domnul Dragomir, acum jumătate de an. |
|
||||
|
||||
![]()
un ungur papa. Nu stiu cat de bine o sa fie pentru romani, dat fiind faptul de simpatia ce ne-o poarta ungurii de atatia ani
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricare din cei doi africani, canadianul, austriacul sau un asiatic. Hai treaca si un sud-american, oricine in afara de acea triada. @celestial: ce catolic esti? :) Pana si eu stiu ca mitropolitul greco-catolic, Lucian Muresan, nu poate candida; are 80 de ani impliniti. Totusi, nu cred ca vor alege papa decat pe un cardinal romano-catolic. Last edited by ioanna; 15.02.2013 at 23:35:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu suport inrolarea in rind si adaugatul la turma. Indiferent daca turma e pentru...Sus, sau Jos... ![]() |
|