![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai ales cei care merg si se spovedesc la un anumit duhovnic de la biserica unde merg eu Desi daca stau si ma gandesc si celalalt este destul de aspru Dar primul e un foarte bun sfatuitor Ma refeream la catolici ca sunt caldicei pentru ca in Franta bisericile sunt destul de goale ,in Germania au inceput sa capete alte destinatii Dumnezeu sa ne fereasca de apostazia din vest Caldicei sau nu romanii mai merg inca la biserica Citeste ce spune par.Iustin aici : http://atitudini.com/interviu-cu-par...a-f/#more-3114 El are multa incredere in forta spirituala a poporului nostru Pana la urma sa nu ne mandrim cu asta ,daca e mai multa credinta inseamna ca a fost mai multa nevointa Si mersul la biserica duminica presupune un sacrificiu ,nu ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar Germania, odinioara o tara predominant protestanta, se contureaza ca o tara catolica. Religia catolica a trecut pe primul loc. Cred ca aveti o imagine gresita, conform cu care Romania ar fi crestina, in contrast cu Franta si Germania care ar fi "apostate".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Care este adevarul? During the last few decades, the two largest churches in Germany (the Protestant Evangelical Church in Germany (EKD) and the Roman Catholic Church), have lost significant number of adherents, both are down to roughly 30% (by the end of 2008).[7] The most notable losses occurred in the Protestant churches, in East Germany largely owing to the atheistic policy under the communistic regime. Cu alte cuvinte, datorita faptului ca protestantii pierd mai multi membri decat romano-catolicii, romano-catolicismul inregistreaza o glorioasa victorie asupra protestantismului in Germania. Curat murdar, coane Dragomir.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.02.2013 at 11:20:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spuneam si eu ce am auzit de la persoane care au mai fost pe acolo si ce am mai citit (par.Ioanichie Balan ,sf.Nicolae Velimirovici) Mi s-a spus ca preotii catolici nu prea mai aud unde sa slujeasca din cauza numarului mic de credinciosi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu toata lumea e bolnava sau in varsta. Poti sa tragi usor un pui de somn ,conditii exista. Nu mai vorbesc de zburat gandul de la rugaciunile sf.Liturghii Dar ma rog ,ce sa mai spunem ,e bine si asa ,e de preferat ateismului in crestere |
|