Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.02.2013, 22:24:45
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihaela Cristina Vezi mesajul
Ce parere aveti (fara a trebui sa fiti "un profet" pentru aceasta :-)) despre sansa ca noul Papa sa aiba curajul sa indeplineasca in sfarsit consacrarea Rusiei asa cum a fost in mod foarte special ceruta in anul 1917 de catre Sfanta Fecioara Maria la Fatima?
Sa speram ca nu se va intampla asta, iar daca se va intampla tot nu va avea nicio importanta pentru noi ce face papa.
La Fatima nu a aparut Fecioara Maria, la fel ca la Lourdes. Stim ca si ingerii cazuti se pot transforma in ingeri de lumina sau chiar Iisus, Fecioara Maria, etc., avem destul descrieri de astfel de false aparitii in paterice si vietile sfintilor.
In cazul Fatimei acea aparitie a spus de Purgatoriu, o erezie pentru ortodocsi, iar o aparitie divina nu poate spune niciodata o erezie. La fel, la Lourdes aparitia a spus de dogma Neprihanitei Zamisliri.
Nu doar asta, dar chiar si minunea intamplata cu soarele arata ca nu e o minune adevarata. cei de acolo au vazut ca soarele se misca si cade spre pamant, dar observatoarele astronomice nu au observat nimic, o dovada clara de halucinatie colectiva, genul de minune folosit deseori de ingerii cazuti.
Dupa aceste aparitii sora Lucia a mai avut si alte revelatii, dar au fost puse la indoiala chiar de catolicii de atunci.
Reply With Quote
Vechi 13.02.2013, 22:44:12
Mihaela Cristina's Avatar
Mihaela Cristina Mihaela Cristina is offline
Member

Data înregistrării: 11.11.2010
Locație: Cluj-Napoca
Smile vrajitoarea Rusia :-)

Nu as crede ca mesajul din 1917 ar fi cerut Papei sa mearga la Moscova ca sa faca o reconciliere istorica ci doar sa organizeze o rugaciune colectiva simultana (in ciuda diferitelor fuse orare) a tuturor episcopilor catolici din lume cu mentionarea pe nume a Rusiei (cumva amuzant este ca Lucia fiind doar o copila a crezut prima data ca Rusia e numele unei vrajitoare caci ea nu stia geografie fiind doar o pastorita saraca ....)
Vechi 13.02.2013, 22:56:31
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihaela Cristina Vezi mesajul
cumva amuzant este ca Lucia fiind doar o copila a crezut prima data ca Rusia e numele unei vrajitoare caci ea nu stia geografie fiind doar o pastorita saraca ....)
Daca Lucia a avut o premonitie (sau a fost avertizata) ca ceva rau se va intampla cu Rusia, atunci, in 1917 toti ar fi trebuit sa se uneasca in rugaciune pentru poporul rus ca acesta sa fie ferit de rau.
Reply With Quote
Vechi 13.02.2013, 22:47:41
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Mihaela Cristina, am niște întrebări.

Poți cumva să ne spui cum a ajuns bolșevismul în Rusia, cum a ajuns bolșevismul să pună mâna pe putere în Rusia și nu numai, spre exemplu și în România? Inima imaculată a Mariei poate să ne răspundă la astfel de întrebări? Sau Inima imaculată răspunde numai la ce vrea ea?

Deasemenea aș vrea să știu care este părerea Inimii Imaculate despre Masacrele la care au fost supuși sârbii ortodocși în Croația în timpul celui de-al doilea război mondial.

Deasemenea aș vrea să știu care este părerea Inimii imaculate despre felul în care Biserica Catolică a colaborat într-un fel sau altul cu naziștii, fasciștii, hortiștii, ustașii.

Deasemenea aș vrea să știu care este părerea Inimii Imaculate despre holocaustul roșu, precum și despre holocaustul la care au fost supuși japonezii prin bombele atomice de la Hiroșima și Nagasaki.

Inima Imaculată a Mariei nu a avut nimic, dar absolut nimic de spus despre astfel de lucruri? Avea așa o predilecție specială pentru Rusia, sau ce să înțeleg?
Reply With Quote
Vechi 13.02.2013, 22:56:05
Member

Lightbulb Tocmai sa le previna

Decebal, din cate am citit despre mesajele Sfantei Fecioare de la Fatima banuiesc ca Inima ei
ii iubeste in mod egal pe toti crestinii (?) si TOCMAI ca sa previna aceste atrocitati care au avut loc in secolul xx a venit cu acest mesaj si a fost foarte indurerata cand rugamintea ei in aparenta atat de simpla nu a fost indeplinita dinlipsa de credinta la vatican (unde chiar Domnul Iisus a spus ca "fumul Satanei s-a infiltrat" .....
Vechi 13.02.2013, 22:57:42
Banned

Implicit

Ai sau nu ai de gând să răspunzi întrebărilor și nedumeririlor mele?
Reply With Quote
Vechi 13.02.2013, 23:07:14
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Ai sau nu ai de gând să răspunzi întrebărilor și nedumeririlor mele?
Ti-am raspuns in postul #12 : nu stiu. Informatiile sunt preluate de pe un site, ce cita fragmente dintr-o carte ce contine marturii de-ale Luciei, carte aparuta si la noi la inceputul anilor 2000. Am gasit-o in engleza: http://www.pastorinhos.com/livros/en/MemoriasI_en.pdf

Mihaela-Cristina:
To fulfil Our Lady’s request, Pius XII consecrated the whole human race to the Immaculate Heart of Mary, on 31.10.1942
In '42 a Papa a consacrat intreaga omenire inimii Maicii Domnului, deci poti sa stai linistita, Rusia a fost consacrata :)

In Rome, before the statue of Our Lady of Fatima, Pope John Paul II with all the bishops of the church, renewed the consecration of the world and Russia (25th March, 1984) (pag.28 )

Last edited by ioanna; 13.02.2013 at 23:19:43.
Reply With Quote
Vechi 13.02.2013, 23:10:24
Banned

Implicit

Dar nu vorbeam cu dumneata în postarea respectivă, ci cu Mihaela Cristina.
Reply With Quote
Vechi 13.02.2013, 23:19:19
Member

Question Alt raspuns

ti-am raspuns mai sus parerea mea ca Sfanta Fecioara Maria a incercat sa previna aceste orori de care vorbesti dar Vaticanul s-a opus din lipsa de credinta si calcule politice.
Mai banuiesc ca nu mai exista un "Papa adevarat" adica "corect ales" (asa cum sustine Sedevacantismul) de cand Pius XII a murit in octombrie 1958 si actualii sunt de fapt niste anti-papi (care demisioneaza "din slujba"etc)
Vechi 13.02.2013, 23:25:36
Banned

Implicit

Până la urmă nu ai rezistat mult ca să nu îți dai blana aia de ortodoxă pe care o îmbrăcaseși și să ni te arăți în toată splendoarea de sedevacantistă catolică. Acum se înțelege sensibilitatea dumitale la "insultele" aduse catolicismului.

Dar dacă spui că Inima imaculată mai are și mesaje altele decât cele despre Rusia, poate ești bună să ne spui și nouă despre care apariție este vorba și ce a spus concret Inima imaculată a Mariei. Și deasemenea aș vrea în continuare să faci efortul să răspunzi la întrebările și nedumeririle pe care deja ți le-am adresat.
Reply With Quote
Răspunde