![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
În 21 ianuarie 1999 la Costești, Miron Cosma și minerii lui au umilit forțele de ordine ale Ministerului de Interne trimise să-i oprească din marșul spre București. Victoria lui Cosma a fost urmată de pacea de la Cozia și încetarea crizei. Abia cu o lună mai târziu, în 17 februarie 1999, la a doua tentativă de asalt asupra Bucureștiului, Miron Cosma și ortacii lui au fost învinși de trupele MI la Stoenești, județul Olt. http://ro.wikipedia.org/wiki/Mineria..._ianuarie_1999 http://ro.wikipedia.org/wiki/Mineria...februarie_1999
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 08.02.2013 at 23:21:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Te-am prins, astăzi nu ai deschis Radio Erevan.
Last edited by ovidiu b.; 08.02.2013 at 23:31:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Astăzi Radio Erevan a transmis tăcere....
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar despre faptul ca Miron Cozma vrea sa candideze, ce spui? Simplul fapt, ca vrea sa se foloseasca de inaltele sale abilitatile de manipulator, mie mi se pare sub orice critica. Nu zic, ca ar avea vreo sansa, dar cine stie?!? Vom vedea ce sustinere are. |
|
|
|||
|
|||
|
Spun că este o manevră gândită de cineva (nu știu cine, dar bănuiesc) pentru a crea o breșă în electoratul favoritului la scaun. O să mai apară vreo doi, trei ca el, cu discursuri mângâietoare pentru frustrările sociale curente ale românilor.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Din pacate, lucrurile stau prost in Valea Jiului. A fost de curand un reportaj despre orasul Anina si am plans vazandu-i cat sunt de saraci. Fusesem inainte la Uricani si am fost impresionata de jalea, care se putea vedea peste tot. Daca le dai acestor amarati 100 ron, fac tot ce le ceri. Saracia este si ea o conditie a manipularii, si inca de cea mai joasa speta, caci se folosesc de foamea, stramtorarea oamenilor. In ochii manipulatorului, oamenii sunt doar "voturi", sau "sclavi"; nu mai sunt oameni. Ei nu au inima. Si mai cred, ca si ei, la randul lor, sunt manipulati de altii: de cei, care nu vor sa se expuna in primul rand, si raman in culisele actiunilor. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Ia si invata de la cei mai maturi.
|
|||
|
|||
|
AlinB, daca tu faci parte dintre cei maturi, iti dam cuvantul! Invata-ne!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pro TV a fost atunci un intrument clar de manipulare. Se transmiteau stiri de genul : "Asupra unui miner a fost gasit un flacon de pastile straine ( se dadea o descriere a pastilei ). Medicii ne-au spus ca acestea provoaca agresivitatea. Sau imediat dupa Costesti : "A fost gasit un jandarm impuscat in cap " In chiar ziua " pacii " de la Cozia, in timp ce liderii minerilor erau la manastire, in grupul mare de mineri isi face aparitia o " maicuta ". Se fac cateva rugaciuni comune, dupa care "maicuta" incepe sa strige " Jos Teoctist ! " . Nu-mi dau seama daca era vreo schismatica si a vrut sa profite de "rivolutie " sau daca nu a fost tot o mare actiune de manipulare pentru a-i prezenta pe mineri ca unii care lupta impotriva bisericii. Cert e ca spre onoarea lor oamenii nu au marsat la scandarile femeii. Bineinteles totul era transmis in direct, nu erau inca televiziunile de stiri pe atunci dar Pro Tv si Antena 1 transmiteau tot ce se intampla. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca pastilele provocau agresivitatea, atunci erau droguri. Cat despre "maicuta" care s-a trezit din senin sa strige impotriva PF Teoctist, putem trage si singuri concluziile. Fiind departe de tara, nu imi mai sunt proaspete in amintire aceste episode. Il mai vad in fata ochilor pe Cozma, care conducea masele de mineri. Ma intreb daca de pe atunci a invatat acea tehnica speciala de manipulare a maselor, sau abia dupa aceea in inchisoare. Inchisoarea este ca o scola pentru multi: unii ies mai buni, altii, dimpotriva, se specializeaza in a face rau. |
|
|