Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2013, 14:41:09
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
dar unde este acea inregistrare?
-vreau sa ascul si eu
A fost un topic pe această temă: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=14750.
Vechi 08.02.2013, 14:49:24
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

-am reusit sa fac rost de inregistrare si am incarcat-o pe youtube:

Parintele Arsenie Papacioc si P. Ioanichie Balan -despre ratacirile P. Arsenie Boca:

http://www.youtube.com/watch?v=w9AAI9iwvkM

nu stiu cum poti crede ca e un fals..ce program ar folosi ca sa falsifice in asa hal 2 voci,si sa adauge aceste cuvinte ,si cine ar face-o? asa se poate zice despre oricare inregistrare audio ca e un fals,cu oricare duhovnic..
-Hartford zice ca el si-a cumparat cd-ul din Romania de la o conferinta,chiar vindeau la o conferinta crestina falsuri? tu asa crezi?
-
Vechi 08.02.2013, 15:03:48
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
nu stiu cum poti crede ca e un fals..ce program ar folosi ca sa falsifice in asa hal 2 voci,si sa adauge aceste cuvinte ,si cine ar face-o? asa se poate zice despre oricare inregistrare audio ca e un fals,cu oricare duhovnic..
-Hartford zice ca el si-a cumparat cd-ul din Romania de la o conferinta,chiar vindeau la o conferinta crestina falsuri? tu asa crezi?
-
Ce nu face aghiuță? Nu vezi că asta aduce dezbinare, tulburare? Uniiîl susțin pe părintele Arsenie Boca, alții pe ceilalți părinți...și uite așa apar dezbinările...cine are credință adevărată nu poate să creadă în așa ceva...și chiar dacă ar fi reală eu unul aș ascunde o asemenea înregistrare care îi pune nu tocmai într-o lumină favorabilă pe protagoniștii înregistrării.
Vechi 08.02.2013, 15:16:56
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Ce nu face aghiuță? Nu vezi că asta aduce dezbinare, tulburare? Uniiîl susțin pe părintele Arsenie Boca, alții pe ceilalți părinți...și uite așa apar dezbinările...cine are credință adevărată nu poate să creadă în așa ceva...și chiar dacă ar fi reală eu unul aș ascunde o asemenea înregistrare care îi pune nu tocmai într-o lumină favorabilă pe protagoniștii înregistrării.
-da asa e ce nu face diavolul;

-au fost multi calugari si pustnici care au fost intr-o forma de inselare si faceau chiar unele minuni si stiau Biblia pe de rost dar ei erau de fapt inselati de demoni; citeste cartea Sfantului Ignatie Briancianinov ,sunt date acolo multe exemple de inselare:

Sfantul Ignatie Briancianinov-despre inselarea inimii (“parere”)
https://carteromaneasca.wordpress.co...inimii-parere/

Sfantul Ignatie Briancianinov-despre inselarea mintii
https://carteromaneasca.wordpress.co...elarea-mintii/

-inregistrarea e reala si nu trebuie ascuns adevarul care este zis de un mare duhovnic Parintele Arsenie Papacioc,care totdeauna a fost impotriva ereziilor,ecumenismului,inselarii,masoneriei,a avut smerenie ,a tinut cont de Sfintii parinti

-de ce sa nu acceptam si ipoteza ca poate Parintele Arsenie Boca sa fi cazut intr-o forma de inselare ?
Vechi 08.02.2013, 15:22:45
ovidiu b.
Guest

Implicit

Amice, înainte de a-mi da mie să citesc, apucă-te tu și citește cărțile părintelui Arsenie Boca, du-te și întreabă duhovnicii care mai sunt viață și l-au cunoscut, cam ce părerea au despre el, lasă ortodoxia asta de pe internet, că nu ține.
Vechi 08.02.2013, 17:25:07
Banned

Implicit

Citat:
Amice, înainte de a-mi da mie să citesc, apucă-te tu și citește cărțile părintelui Arsenie Boca, du-te și întreabă duhovnicii care mai sunt viață și l-au cunoscut, cam ce părerea au despre el, lasă ortodoxia asta de pe internet, că nu ține.
-amice eu ti-am recomandat sa citesti o carte a unui sfant Ignatie Briancianinov,despre inselare- daca nu ai citit-o deja; mai bine citim carti ale sfintilor deja canonizati si recunoscuti ca sfinti decat sa ne bizuim doar pe un parinte care poate a fost in inselare....
Vechi 08.02.2013, 21:47:47
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
-amice eu ti-am recomandat sa citesti o carte a unui sfant Ignatie Briancianinov,despre inselare- daca nu ai citit-o deja; mai bine citim carti ale sfintilor deja canonizati si recunoscuti ca sfinti decat sa ne bizuim doar pe un parinte care poate a fost in inselare....
Amice, ce știi tu de părintele? Te întreb concret: ai citit vreo carte de părintele? Ai vorbit cu cineva care l-a cunoscut? Sau ești vreun băgător de seamă?

ps: nu mai veni cu prostii dinastea infantile...ai citit o carte și ai devenit expert în descoperi pe cei aflați în înșelare?
Vechi 08.02.2013, 15:24:22
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
-de ce sa nu acceptam si ipoteza ca poate Parintele Arsenie Boca sa fi cazut intr-o forma de inselare ?
Că ești prea mic să înțelegi cine a fost părintele.
Vechi 08.02.2013, 17:26:02
Banned

Implicit

Citat:
Că ești prea mic să înțelegi cine a fost părintele.
-asta asa e, dar Parintele Arsenie Papacioc nu e mic si cred ce a zis el
Vechi 08.02.2013, 21:57:44
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
-asta asa e, dar Parintele Arsenie Papacioc nu e mic si cred ce a zis el
Păi vezi, e mai ușor să crezi în prostiile ce circulă pe interenet, decât să mergi în teren și să te convingi că nu este așa. La fel te-ai aruncat în a-l critica și pe părintele Ghelasie Gheorghe, fără să știi măcar ceva despre el. Dar așa se întâmplă deobicei, tot cel care nu știe își dă cu părerea. Dacă ai fi un trăitor cu adevărat ortodox nu te-ai arunca în asemenea afirmații și dacă ar fi să fie adevărată înregistrarea. Când vei ajunge să faci și tu ce a făcut părintele Arsenie Boca pentru noi ca neam și pentru noi ca Biserică, te invit să-ți dai cu părerea, până atunci mai de folos ți-ar fi să mai studiezi un pic.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? inclusiveu Generalitati 9 02.07.2012 15:08:55
Ceva frumos..."invata" ioana30 Generalitati 1 29.11.2010 17:23:12
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? lourdes19 Generalitati 2 19.10.2010 12:06:29
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! flying Despre Sfanta Scriptura 203 18.05.2010 20:31:10