![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
daca tot esti asa de bine "ancorat" in dogme, respecta-ti vorba cu "argumentele suplimentare care vor demonstra inca o data ca cipofobia este o credinta 100% neoprotestanta ajunsa pe cai sectare in ortodoxie".... http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=727 sau e mai lejer sa bati toba cu "li s-au pus preotilor si pustnicilor vorbe in gura" sau "nicaieri in Biblie nu scrie cip".... chiar tu cati ani ai? nu ma refer la varsta biologica ![]() ca nu pot sa-ti spun ce ganduri ma bantuie vazand topicul tau cu schisma....brrrrr |
|
|
|||
|
|||
|
O minte deprinsa cu acuratetea, deja tinuta cat de cat in frau... Asa imi par postarile lui Alin si Ovidiu.
O inima fierbinte, simtind si intuind, pe ici pe colo tematoare si, in orice caz, indragostita foarte (Slava Domnului!), imi pare Georgiana. Iertati/ma pentru opinie si interventie. Eu zic asa: a) sa nu luam avertismentul drept prapad... Mai e pana acolo, totusi. b) oricat ne straduim, multe se petrec peste capul nostru. Sa ne tinem, noi, la ale noastre. c) exagerarile pot fi compensate de nepasare. Din fericire, aici pe forum, voi imi pare ca nu faceti parte din aceste extreme. Sa lasam asadar, o vreme, sa se adune fapte. Daca pestele a muscat, pluta o va lua repejor la vale... Si vom vedea si noi, ca doar nu dormim. Deocamdata imi pare prematur. Pestele inca nu a muscat iar noi zicem: a) unii, ca a muscat b) altii, ca nu e peste... Puuutintica rabdare! Daca e peste in balta, va musca! Deocamdata imi pare ca suntem, de fapt, anxiosi... Unii ne exprimam anxietatea intr/un fel, altii in felul opus. (De aceea se mentine si cearta.) Doar comportamentul difera, insa temerea se cam simte la noi toti... Pluteste in aer, e clar! Fiecare se apara cam cum poate de propria teama, de irascibilitatea proprie, cum are adaptate mecanismele de expresie... Oare gresesc?...:) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pluta s-a dus la fund, și: a) unii spun că a mușcat o balenă b) alții, că s-ar putea să fie vorba doar de niște răgălii sau cel mult un caras mai voinic și foarte încăpățânat.... Ăștia de la punctul b tot încearcă să-i convingă pe susținătorii punctului a că balenele nu sunt pești, nu trăiesc în bălți, iar pentru prinderea lor, nu-s suficienți câțiva pescari (cât ar fi ei de destoinici) cu o barcă mică , ci de ambarcațiunea din imaginea de mai jos:
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 05.02.2013 at 02:09:22. |
|
|
|||
|
|||
|
Adevarul e ca n-am mai prins de mult un carasel/platica/bibanus ori mealca, nici macar la copca... Si ce pescar eram, pe vremuri... (am prins odata un crapcean cu undita, mai mare dragul, de l-a pupat bunica-mea in bot, un "galatean" tinerel de vreo 3-4 kile, l-am scos din lac cu... pantalonii! Nu aveam mincioc, deh!)
Asa incat ma predau. Guta-intinsa!!! Last edited by cezar_ioan; 05.02.2013 at 02:16:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Apropos, cică un funcționar de la Protecția Animalelor vede un băiețaș care pescuia având în cârlig o broscuță.
- Cum poți să chinuiești biata broscuță? - Nu e adevărată, este din plastic. - Eu am crezut că e adevărată. - La fel au crezut și peștii, ăștia fraieri, din coș!
|
||||
|
||||
|
Citat:
@Eliza-Georgiana, o mica curiozitate: sunteti doua persoane care scrieti de pe acelasi cont? Last edited by ioanna; 05.02.2013 at 09:22:33. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.scribd.com/doc/2270389/Il...lor-doctrinare Ecumenismul s-a născut în sânul Protestantismului la începutului secolului al XX-lea, ca un efort de redobândire a unității pentru o lume protestantă împărțită în nenumărate grupări și ramificații. Ecumenismul nu are absolut nici o legătură cu ecumenicitatea și catolicitatea Bisericii, care este pe deplin păstrată, atât geografic cât și ecleziologic, în Una, Sfântă, Sobornicească și Apostolească Biserică, adică Biserica Ortodoxă. Nici un sfant ortodox nu a fost vreodata ecumenist, nu a participat la intalniri cu ereticii ca sa faca schimb de experienta, nu s-a rugat impreuna cu ereticii. Ba din contra, falsele "uniri" care s-au realizat in Istoria Ortodoxiei au fost anatemizate si cei care s-au opus tradarii au fost trecuti in randul sfintilor si cinstiti de poporul drept-credincios care nu s-a unit cu minciuna si a aparat dreapta si sfanta credinta ortodoxa cu pretul sangelui. Observație: toți preoții care vorbesc împotriva ecumenismului, vorbesc și împotriva actelor biometrice! coincidență? or fi în ei două persoane care vorbesc prin aceeași gură? eu sunt una și aceeași persoană care postez pe acest cont! Devierea? păi e de-ajuns să ieși din lumea virtuală ca s-o vezi în toată "splendoarea" ![]() precizarea lui Cezar e justă: teama există, pluteste in aer, e clar! și fiecare se apara cum poate de propria teama, de irascibilitatea proprie, mai ales din cauza neîncrederii! românii nu au încredere nici în umbra lor, iar cei care mai sunt cu adevărat credincioși Adevărului stau cât mai bine ascunși fiind în minoritate în fața balenei ăleia. prin suspiciunea ta cu "cele două persoane" îți exersezi mecanismele de expresie în apărarea afinității ce-o ai față de "frații" din alte confesiuni? |
|
|
||||
|
||||
|
Nu, era o curiozitate; de aceea am intrebat daca de pe contul Eliza-Georgiana posteaza doua persoane. E curios cum folosesti diacritice, iar in postul urmator, dupa cateva minute, nu le mai folosesti deloc, ca sa nu mai spun de stilul diferit de exprimare :) Imi cer scuze, n-am vrut sa te superi, dar chiar am avut senzatia ca Eliza de #734 e diferita de Eliza de la #735 .
Last edited by ioanna; 05.02.2013 at 16:24:21. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
s-ar parea ca asa se procedeaza: se aplica tehnica intimidarii in discutiile pe forum pentru a "potoli" revolutionarii! Se muta discutia de la subiectul topicului fie la cel care a lansat topicul fie la cel/ cea care doreste sa obiecteze constructiv. De obicei, pe astfel de oameni, nu ii intereseaza discutia ci doar sa "puna la colt" pe cei care deschid astfel de subiecte-problema! noi nu vrem probleme! vrem sa "pastem fericiti"... Cand un om nu e in stare sau ii e mai dificil sa aduca contra-argumente, ataca persoana! Un simplu joc psihologic..... si tocma' cine constata asta?? un "ateu-agnostic" care-a fugit mancand pamantul din fata "iubirii" credinciosilor ortodocsi Doamne apara si pazeste!! te pomenesti ca pe el l-o primi mai repede Dumnezeu in Imparatie daca-l vede cautand Adevarul cu toata ravna!http://www.crestinortodox.ro/forum/s...5&postcount=13 aici se merge pe principiul "toti vor pieri numa' eu ma voi mantui", cand Parintii ne spun ca-i exact invers
Last edited by eliza-georgiana; 07.02.2013 at 00:37:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Q1: Cine foloseste anti-ecumenismul ca instrument de atac la adresa BOR? R: BOSV Q2: Cine a adoptat doctrina cipofobica la nivel oficial? R: BOSV Deci, calca ca o rata, macane ca o rata, ce poate sa fie, porumbel??
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 06.02.2013 at 12:32:19. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 22:55:02 |
| Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 22:37:21 |
| Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 18:37:53 |
| Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 03:13:34 |
|
|