Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2013, 11:19:49
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noiembrie Vezi mesajul
1.Turisas- formatie de FOLK metal/Turisas in fapt este numele unui monstru marin care conform folclorului finlandez mai e numit rar zeu al razboiului.
n-are a face! nu ma puneti sa postez aici imagini apartinand trupelor Sabaton si Turisas, deoarece sunt demonice, da!
personal, nu aveti decat sa le vizualizati singur pe google, dar eu nu le voi posta aici! sunt revoltatoare! un crestin nu poate asculta asa ceva!

Citat:
2. Stiati ca in Finlanda exista zeul Otso, rege al padurii, care in forma carnala apare ca urs?
nu, nu stiam.
ati formulat copilareste, trebuia scris: "Stiati ca in Finlanda exista zeul Otso, despre care se povesteste ca e rege al padurii, si care in mitologie, in basm, apare in forma carnala de urs".
pentru ca nu aveti certitudinea existentei acestui Otso, in forma mentionata!

Citat:
3.Sabaton este alta formatie care va concerta anul acesta in martie parca, la noi in tara
ortodocsii practicanti in mod sigur nu se vor duce!

Citat:
4."daCA CAtolic"... suna cam ....urat...
este o cacofonie acceptata.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2013, 16:01:03
celestial_pottery
Guest

Implicit

Off-topic: mi se rupe de consideratiile unora si altora privind muzica ce o asculta cineva, sau la ce zei se inchina diverse popoare. Profetule de carton, fii amabil si cara-te cu off-topicele tale deplasate de aici. Poate nu se stie, dar zeii popoarelor non-crestine NU sunt demoni (asta e fanatism crestin, xeroxat dupa cel vetero-testamentar, si face parte din banal de animalicul instinct de stringere a rindurilor in jurul preotului, pardon, eclesiei, si conducatorului de trib, pardon, presedintelui/monarhului/ce o fi. Repet, se intilneste si la animale sau oamenii "primitivi", intr-o forma macar mai sincera. Bine, "civilizatii" o numesc "afirmarea credintei oficiale si/sau a supunerii fata de stapinire". Adica tot latratul de supunere si unire fata de animalul alfa). Acestea fiind zise, shapeshifting troll, du-te in alta parte!
Reply With Quote
Vechi 03.02.2013, 10:08:28
Noiembrie's Avatar
Noiembrie Noiembrie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.01.2013
Wink

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul
Off-topic: mi se rupe de consideratiile unora si altora privind muzica ce o asculta cineva, sau la ce zei se inchina diverse popoare. Profetule de carton, fii amabil si cara-te cu off-topicele tale deplasate de aici. Poate nu se stie, dar zeii popoarelor non-crestine NU sunt demoni (asta e fanatism crestin, xeroxat dupa cel vetero-testamentar, si face parte din banal de animalicul instinct de stringere a rindurilor in jurul preotului, pardon, eclesiei, si conducatorului de trib, pardon, presedintelui/monarhului/ce o fi. Repet, se intilneste si la animale sau oamenii "primitivi", intr-o forma macar mai sincera. Bine, "civilizatii" o numesc "afirmarea credintei oficiale si/sau a supunerii fata de stapinire". Adica tot latratul de supunere si unire fata de animalul alfa). Acestea fiind zise, shapeshifting troll, du-te in alta parte!
Celestialule...fii calm si moderat in exprimare si mai ales precaut, ca altfel isi schimba oamenii parerea ca ai fi un CRESTIN practicant, ca de simpli "guristi" infatuati care urla. suntem satuli! O zi buna!
Reply With Quote
Vechi 03.02.2013, 10:13:51
Noiembrie's Avatar
Noiembrie Noiembrie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.01.2013
Talking

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
n-are a face! nu ma puneti sa postez aici imagini apartinand trupelor Sabaton si Turisas, deoarece sunt demonice, da!
personal, nu aveti decat sa le vizualizati singur pe google, dar eu nu le voi posta aici! sunt revoltatoare! un crestin nu poate asculta asa ceva!

nu, nu stiam.
ati formulat copilareste, trebuia scris: "Stiati ca in Finlanda exista zeul Otso, despre care se povesteste ca e rege al padurii, si care in mitologie, in basm, apare in forma carnala de urs".
pentru ca nu aveti certitudinea existentei acestui Otso, in forma mentionata!

ortodocsii practicanti in mod sigur nu se vor duce!

este o cacofonie acceptata.
1.Nu te face nimeni sa postezi nimic, nu se facea vorbire de asta, citeste atent!
2.Sa inteleg ca dvs. aveti certitudinea modului in care arata zeul Turisas???
3.Stiu din cele citite, domnia voastra nu citeste?
4.nu trebuie sa mearga deoarece nu distribuiam invitatii, pt nu agreez acel tip de muzica
5.eu stiu doar ca "biserica catolica"este o cacofonie acceptata...altfel inseamna ca tot ce iese cu dublul silabei "ca" va mirosi urat?!?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miercurea si vinerea se poate consuma ulei? elizabeta Generalitati 47 05.01.2014 23:46:58
La Miercurea Ciuc se pregateste redenumirea strazii Mihai Eminescu in strada Attila colaps Generalitati 30 08.11.2012 21:57:43
spalam miercurea si vinerea? steliana-steli Postul 2 12.08.2011 11:18:29