![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
personal, nu aveti decat sa le vizualizati singur pe google, dar eu nu le voi posta aici! sunt revoltatoare! un crestin nu poate asculta asa ceva! Citat:
ati formulat copilareste, trebuia scris: "Stiati ca in Finlanda exista zeul Otso, despre care se povesteste ca e rege al padurii, si care in mitologie, in basm, apare in forma carnala de urs". pentru ca nu aveti certitudinea existentei acestui Otso, in forma mentionata! Citat:
este o cacofonie acceptata. |
|
|||
|
|||
![]()
Off-topic: mi se rupe de consideratiile unora si altora privind muzica ce o asculta cineva, sau la ce zei se inchina diverse popoare. Profetule de carton, fii amabil si cara-te cu off-topicele tale deplasate de aici. Poate nu se stie, dar zeii popoarelor non-crestine NU sunt demoni (asta e fanatism crestin, xeroxat dupa cel vetero-testamentar, si face parte din banal de animalicul instinct de stringere a rindurilor in jurul preotului, pardon, eclesiei, si conducatorului de trib, pardon, presedintelui/monarhului/ce o fi. Repet, se intilneste si la animale sau oamenii "primitivi", intr-o forma macar mai sincera. Bine, "civilizatii" o numesc "afirmarea credintei oficiale si/sau a supunerii fata de stapinire". Adica tot latratul de supunere si unire fata de animalul alfa). Acestea fiind zise, shapeshifting troll, du-te in alta parte!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2.Sa inteleg ca dvs. aveti certitudinea modului in care arata zeul Turisas??? 3.Stiu din cele citite, domnia voastra nu citeste? 4.nu trebuie sa mearga deoarece nu distribuiam invitatii, pt nu agreez acel tip de muzica 5.eu stiu doar ca "biserica catolica"este o cacofonie acceptata...altfel inseamna ca tot ce iese cu dublul silabei "ca" va mirosi urat?!? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miercurea si vinerea se poate consuma ulei? | elizabeta | Generalitati | 47 | 05.01.2014 23:46:58 |
La Miercurea Ciuc se pregateste redenumirea strazii Mihai Eminescu in strada Attila | colaps | Generalitati | 30 | 08.11.2012 21:57:43 |
spalam miercurea si vinerea? | steliana-steli | Postul | 2 | 12.08.2011 11:18:29 |
|