![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Totusi, ajutorul primit la start risca sa devina balast, mai tarziu... E dovedit. Nici un ajutor de la oameni nu ramane neplatit, intr-un fel sau altul. Deseori pagubos. Jung, in special, imi pare un autor de evitat pentru cel care cauta sa aprofundeze vietuirea crestina. S-a scris mult pe tema asta, iar experientele unor cunoscuti, nu putini, imi intaresc convingerea. Dintre cartile de psihologie iti recomand pe oricare dintre clasici. Care vrei tu, eu avind preferinta pentru doi americani: Carl Rogers si, mai batrinul si invechitul Wiliam James. Ultimul a scris destul de mult si pe tema experientelor religioase. A practicat rugaciunea etc. In orice caz, sunt departe de a-ti recomanda vreuna dintre cartile la moda azi pe piata psi. Sunt porcarii de consum aservite curentului californian consumist. Speculatii si aplicatii mediocre ale unor descoperiri epocale. Asadar, clasicii mai intai! Opinia mea. P.S. Filocalia si Scriptura sunt, desigur, tratatele de psihologie cele mai folositoare. Last edited by cezar_ioan; 31.01.2013 at 14:16:37. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce se scrie iisus cu 2 i si nu cu un i | annajanette | Generalitati | 234 | 12.08.2017 17:49:47 |
| Iisus si femeile | tara tara vrem ostas | Generalitati | 67 | 12.08.2011 21:31:41 |
| Rugaciunea lui Iisus | MadalinS | Rugaciuni | 8 | 10.04.2011 20:11:36 |
| Minunile lui Iisus | Florin Liviu | Generalitati | 24 | 21.01.2011 22:47:33 |
| Iisus Hristos | ancah | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.05.2008 22:30:22 |
|
|