![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pana mai gaseste Fallen ceva, postez eu o biserica din Bucuresti. Pe lanaga alte sfinte moaste, se afla aici si o parte din moastele Sfintei Ecaterina.
|
|
|||
|
|||
![]()
Biserica Sf Ecaterina, paraclis universitar?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Departe de lume, te poti contopi cu linistea exterioara si interioara a acestei bisericute.
Unicitatea te intampina inca de la intrare cu aceasta deosebita usa la care numai "cheia Raiului" se potriveste. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu, este o biserica situata in zona Pietei Romane. Aici obisnuia sa vina in copilarie si Zoe Dumitrescu Busulenga impreuna cu parintii sai. La aceasta biserica slujeste, alaturi de un alt preot, un minunat si deosebit Parinte, Gheorghe Holbea. Am dat mai multe indicii, astept acum sa vad daca ati descoperit despre ce biserica este vorba :-)
|
|
||||
|
||||
![]()
Chora? Istanbul! sau Constantinople?
http://www.youtube.com/watch?v=vsQrKZcYtqg |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar am trisat - nici acum nu știu cam pe unde vine |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ekaterina, dar cel putin acum doi ani raclita cu moastele Sf. Ecaterina era la biserica Coltea. Sau e vorba despre o alta raclita si sunt moaste la ambele biserici?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este vorba despre alte sfinte moaste, alta particica decat cea de la biserica Coltea (aici se afla in continuare moastele Sfintei Ecaterina). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Onestitatea in vorba si in gand | NECTARIE | Generalitati | 0 | 07.01.2011 13:24:56 |
Întrebare despre revelionul la mănăstire | camy_d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 28.12.2010 00:06:13 |
Biserica Poporului/Manastire vs Camin/Ajutoare/Azile/Locuinte | Unomoarecare | Generalitati | 11 | 15.07.2010 15:51:35 |
De vorba cu Parintele Gh. Calciu | Pannihis | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 03.12.2008 18:47:18 |
Urgent...nu e vorba de bani | pacatoasa | Umanitare | 3 | 29.11.2007 01:17:12 |
|