![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Citat:
ps: dacă am ajuns să fim impresionați de un avatar și de a ne impune printr-o poză, e foarte grav. Din nou penibil aș putea spune! Citat:
Poate studiezi cu multă atenție viața părintelui și vezi cam ce atitudine a avut față de regim și față de ierarhie, cum s-a supus și cu câtă smerenie. Poate îmi dai exemplu de vreun protest făcut de părintele! Îl aștept, poate așa mă vei convinge și pe mine. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
ps: ceea ce am vrut să semnalez este faptul că umbriți ceea ce au vrut să spună și să transmită duhovnicii. Eu din câte rețin au vorbit de pace și de întărirea credinței și nicidecum de cipofobia asta pe care îcercați să o înduceți și altora. Citat:
Citat:
Citat:
ps: aștept niște răspunsuri concrete și la subiect. Dacă nu ești în stare te rog nu mai bate câmpii. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Mulțumesc pentru răspuns. Scurt și la obiect. Mai bine așa decât să fi bătut iarăși câmpii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Antonia,
Marii duhovnici nu au spus ca cipul in acte e lepadare, cu exceptia parintelui Iustin si a inca vreo 2-3 care s-au luat dupa parintele Iustin. A mai fost la greci parintele Paisie cu o pozitie putin exagerata. In rest, sunt o suma de mari duhovnici ortodocsi care NU au sustinut niciodata ca a avea un act cu cip e lepadare. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Antonia,
De la cine ai inteles? Cine sunt cei de la care ai inteles ? Eu de exemplu, am inteles de la duhovnicul meu ca NU se poate vorbi de lepadari sau caderi din har in aceasta faza, a cipului in acte, fara ca nimeni sa conditioneze primirea actului respectiv de lepadare. Cu ce e mai prejos duhovnicul meu ca cei de la Petru Voda? Nu are acelasi har de la Dumnezeu? |
|
|
|||
|
|||
|
Miha-Anca
Parintele Iustin a afirmat ca a avea act cu cip e lepadare. L-am auzit cu urechile mele. Sa nu ne prefacem, caci e bine sa recunoastem adevarul. Asta a afirmat parintele Iustin si , in opinia mea, a gresit. Nu il acuza nimeni ca a gresit, dar sa recunoastem adevarul. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Cine stie ce i s-a spus despre "cip".
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai a afirmat asta si public parintele Iustin.
Se poate verifica. Exista interviuri, filmulete. E plin netul. Eu nu ii fac proces parintelui Iustin. E un om batran, a suferit la viata lui si in mod sigur a fost si manipulat, nu neaparat cu intentie, ci din ignoranta. Ca si marii duhovnici pot fi manipulati uneori, mai ales la varsta asta. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 22:55:02 |
| Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 22:37:21 |
| Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 18:37:53 |
| Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 03:13:34 |
|
|