![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
cu o singură excepție: libertatea ta nu trebuie să o ingradeasca pe a mea. cu alte cuvinte, am dreptul să fac orice, atât timp cât nu te afectează. |
|
|
||||
|
||||
|
Asta s-o crezi tu.
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Absenta icoanei deranjeaza, prezenta ei nu deranjeaza in sine, chiar tu spuneai ca nu e nociva. In ce fel iti ingradeste tie libertatea prezenta ei? Imaginea clasei reflecta dezvoltarea libera si armonioasa a personalitatii autonome si creative a elevilor. Unele voci apartinand minoritatii atee doresc anularea libertatii de exprimare. Culmea ironiei ca unul dintre ei este chiar presedintele asociatiei pro-democratia, ce insista cu tirania minoritatii, ce in opinia dansului trebuie exercitata prin stat, dorind ca ministerul invatamantului sa intervina in favoarea demersului sau. Last edited by ioanna; 26.01.2013 at 21:18:19. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
"Imaginea clasei reflecta dezvoltarea libera si armonioasa a personalitatii autonome si creative a elevilor." - în momentul în care vii și impui prezenta icoanei în acea clasă, nu mai vorbim de libertate. majoritatea nu are dreptul să-și impună religia și insemnele religioase, mai ales în învățământul public. |
|
|
||||
|
||||
|
Nimeni n-a impus icoana in scoala, n-a dat Ministerul Educatiei o hotarare prin care sa oblige scolile sa aiba icoana in clase, prezenta sa n-a fost impusa ci reflecta alegerea libera a colectivitatii respective. Nu inteleg de ce doresti sa se impuna scoaterea, dar in fine, e problema ta. Instanta oricum s-a pronuntat, CNCD n-a avut castig de cauza, deci nici vorba de discriminare.
Last edited by ioanna; 26.01.2013 at 22:19:36. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
icoana este în clasa. mă întreabă cineva dacă sunt de acord? nu. la a doua generație de elevi deja pare obligație. chestia cu alegerea lebera pică. |
|
|
||||
|
||||
|
Te duci la sedinta cu parintii si ridici problema asta, dezbateti si ajungeti la un consens. Daca majoritatea decida sa ramana, atunci le respecti alegerea, pentru ca nu e doar scoala copilului tau, ci si alor altora.
Last edited by ioanna; 26.01.2013 at 23:27:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Dar daca ar fi in clasa o statuie catolica v-ar deranja ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
așa și cu icoana. majoritatea nu poate să impună decât în ce culoare să se zugraveasca clasa, nu în afișarea a ceva ce își poate pune amprenta asupra psihicului copilului. |
|
|