![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ceea ce am vrut sa spun, repet, este ca si noi ortodocsii avem site-uri si articole frumoase despre imbracaminte si daca tot le avem sa apelam la ele. Nu spun duhovnicii sa nu citim scrieri sectare ? Eu asa stiu ca spun si ascult de ce zic dansii. (si ei spun sa te rogi, sa mergi la biserica, sa faci fapte bune dar degeaba daca nu au dreapta credinta) In fine. Am spus ce am avut de spus. Si nu trebuie sa va simtiti atacata si jignita ca nu asta a fost intentia mea. Nu doresc sa ma cert. (tot pe site-ul lor scrie ca Papa il reabiliteaza pe protestantul Martin Luther...interesant) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa stii ca sunt la fel de atenta la site-urile, de pe care postez, dar cum ti-am scris mai sus, mi-a placut continutul articolului. In ceea ce-i priveste pe cei, care s-ar putea pacali de invataturile lor mincinoase, crez ca Dumnezeu nu ii indreapta din greseala, daca au inima curata? Eu cred ca da. Eu nu am citit nici un alt articol de pe acest site. Tu de ce ti-ai pierdut timpul ? Doar stii ca duhovnicii nu ne lasa sa citim articole sectare... dupa cum singura spui. Last edited by Miha-anca; 26.01.2013 at 19:01:42. |
|
|
||||
|
||||
|
Care atacuti la personă duamnă?
|
|||
|
|||
|
Pana la urma orice femeie decenta si serioasa, indiferent de religia pe care o are, va sti sa se imbrace decent si cochet in accelasi timp!
Orice barbat va admira o femeie frumoasa si cocheta, insa de aici si pana la a distrage intr-un mod serios atentia de la sarcinile de serviciu e cale lunga! Sper sa nu se supere colegii de forum, dar mi se pare ca se face prea multa teorie pe marginea acestui subiect! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
E foarte bine coniță, dăi înainte! Last edited by ovidiu b.; 27.01.2013 at 00:31:28. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Last edited by Laura19; 27.01.2013 at 00:19:28. |
|
|
||||
|
||||
|
Daca un articol nu contine idei contrare teologiei morale ortodoxe, nu vad nimic rau in a-l da ca exemplu pozitiv. Nu traim izolati de restul lumii, problemele noastre sunt si problemele cu care se confrunta altii.
Last edited by ioanna; 27.01.2013 at 00:26:33. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai departe, intelegi tu, nu ca n-as fi scris deja..
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by Miha-anca; 27.01.2013 at 00:40:21. |
|
|