![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da eu sunt, viu si nevatamat :)) cum de ti-ai dat seama?
|
|||
|
|||
![]()
Ce mică-i lumea, Marcel! :)
Mi-am dat seama fiindcă, într-un alt mesaj, scriai tu ceva despre faptul că te pregăteai de bac (nu mai rețin exact) și m-am gândit: te cheamă Marcel, ești o persoană deosebit de credincioasă (se observă din mesajele tale), erai în clasa a XII-a când ai postat acel mesaj, stilul este același ca al lui Marcel de pe O T, deci... e clar. :) Așa mi-am dat seama. :) Doamne ajută! Dumnezeu să fie cu tine, Marcel!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum putem ii mai putem ajuta pe cei dragi care s-au stins? | alex190 | Spiritualitatea ortodoxa | 14 | 12.09.2012 21:24:24 |
Psihologia ereziilor | Traditie1 | Alte Religii | 23 | 19.03.2011 08:42:02 |
Psihologia si psihiatria în fata lui Hristos | Traditie | Teologie si Stiinta | 112 | 24.02.2011 12:50:00 |
Psihologia si foloasele ei | Delirul | Generalitati | 20 | 06.02.2010 10:48:17 |
sistemul de masura biblica | padrevicentiu | Generalitati | 4 | 26.08.2007 15:31:26 |
|