![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt unii care isi fac probleme in privinta existentei lor, daca nu-si vor putea ridica banii de la banca, in lipsa cip-ului.
Iata ca se poate: http://www.evz.ro/detalii/stiri/trai...m_campaign=b13 Am vazut un film despre un batran di Suedia, care traia in padure intr-o cocioaba mai darapanata descat acesta, dar era bland de i se asezau pasarele pe mana, iar veveritele nu se temeau de loc de el. Smerenia! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si tu ce ai de gand? Ai sa vii in Romania sa te retragi printr-o padure pe aici sau le preferi totusi pe cele de acolo? Ce mai astepti? N-ai auzit ca daca nu faci lepadare inca de pe acum, este cadere si ai primesti cipul pentru comoditatile lumesti? Asa au decretat sefii tai.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.01.2013 at 00:25:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care sefi?!? Tu crezi ca toti au sefi? Eu sunt pensionara. Lasand gluma la o parte, e cazul sa te linistesti, AlinB. Nu e voie sa iti pierzi linistea sufleteasca sub nici o forma. Dumnezeu sa te lumineze cum crede El mai bine. Doamne ajuta! Dedicatie speciala pentru AlinB: De aș grăi în limbile oamenilor și ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare și chimval răsunător. Și de aș avea darul proorociei și tainele toate le-aș cunoaște și orice știință, și de aș avea atâta credință încât să mut și munții, iar dragoste nu am, nimic nu sunt. Și de aș împărți toată avuția mea și de aș da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi folosește. Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește. Dragostea nu se poartă cu necuviință, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândește răul. Dragostea nu cade niciodată. Cât despre proorocii - se vor desființa; darul limbilor va înceta; știința se va sfârși; Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea. (I Corinteni 13, ) Chiar daca discutam in contradictoriu, sa nu lipseasca dragostea crestineasca dintre noi. Si pe tine, AlinB, te rog sa ma ierti, daca te-am suparat. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca chiar vrei sa stii: petecul de pamant cu o casuta pe el e deja cumparat, intr-un colt de Romanie.
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumim pentru că ne-ai împărtășit asta.
|
|||
|
|||
![]()
Si din ce ai sa traiesti? Cultivi mancare sau pensia occidentala?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tu crezi ca pensia occidentala este atat de mare, te inseli! Este doar un sfert dintr-un salariu mic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Viața simplă ar rezolva multe ecuații, la fel și viața în natură. Și eu sunt pentru o asemenea viață. Să-ți ajute Dumnezeu să-ți îndeplinești visul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Cu cartile n-ai sa reusesti sa le deosebesti, mai ales cand poti gresi doar o singura data. 2. Sunt sezoniere - n-ai sa gasesti tot anul, de conservat mai greu. NU prea poti trai doar cu fructe, sau ma rog, poate nu sunt eu documenat, daca ai renuntat deja la carne, oua, branza si traiesti doar cu ciuperci, alune, mere, prune, etc. felicitari. Daca nu, iti recomand sa incerci macar o luna sa traiesti cu cele enumerate mai sus. Gainile trebuie hranite - deci trebuie sa cultivi porumb/sau si grau ia cu ouale sau/si carnea de la 3 gaini iti garantat ca nu traiesti nici macar o luna de zile. Vad ca nu ai culturile agricole pe lista - gresit, mai ales ca nici macar pomii fructiferi nu dau roade pur si simplu. Cat e un "salariu" mic acolo? 2000 Euro? Aici un profesor are pensie de cca. 250 euro dupa cca. 40 ani de invatamant si toate gradele luate. Cu munaca la tara si banii astia se poate trai binisor, doar cu munca la tara..nu prea, mai ales la 60+ cand incep sa te lase toate celea. Si nu teoretizez, spun din ce cunosc personal.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.01.2013 at 17:00:41. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|