![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Prima iubire e cea dupa Dumnezeu si catre Dumnezeu si este singura care aduce bucuria cea duhovniceasca.Din cauza iubirii patimase de trup se ajunge la suferinta si durere...
|
|
|
||||
|
||||
|
Zici ca ai iubit-o?Hai sa-ti povestesc ceva care sa te puna pe ganduri.Doi se iubesc,pentru o perioada el pleaca din localitate.Apoi se intampla ca ea (care era virgina),sa fie violata.Nu vrea sa faca scandal,nu-i sta in fire,dar nici nu poate sa-i spuna iubitului ca nu mai e virgina.Ce crezi ca face?Renunta la iubirea ei.Ce crezi ca face el cand ea nu mai vrea sa-l intalneasca?O uraste.Dar ea nu-l uraste,stie ca nu s-ar fi casatorit cu ea decat daca ar fi fost primul si cu parere de rau il iubeste in continuare.Trec aproape 30 de ani de la nefericita intamplare,cand o colega de-a fiicei ei se casatoreste, si ea isi duce fiica la cununie...cand aude muzica ii dau lacrimile,isi aminteste cat de mult il mai iubeste si cat de mult ar fi vrut sa se marite cu iubirea vietii ei.Da si eu zic ca iubirea e un sentiment puternic,foarte puternic.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Altminteri, ce sa zic... las-o balta. |
|
|
||||
|
||||
|
[quote=cezar_ioan;495888]Fa si tu un roman, daca te tine, ca sa intelegem mai bine...
Altminteri, ce sa zic... las-o balta.[/quo Esti o figura...
|
|||
|
|||
|
[quote=beliver;496135]
Citat:
Subiectul pare atractiv. Daca ai reusi sa-l dezvolti frumos... ce roman ar iesi! La asta ma gandeam, nu la certare...:) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In cazul descris de tine,se pare ca nefericitul incident nu a facut altceva decat sa decanteze din acea relatie o realitate: faptul ca cel despre care spui ca o iubea,nu o putea accepta neconditionat,dovada si faptul ca nu a simtit increderea de a-si deschide sufletul in fata lui si a-i spune ce a trait.Restul,a venit probabil doar ca o consecinta a acestui fapt...
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Nu esti singura persoana care ai trecut prin asfel de situatii si totzi au trecut cu bine cu ajutorul lui Dumnezeu! Am mai inteles ca gandurile pot deveni realitate daca le interti emotional probabil ai avut inca de la inceput frica asta sau cine stie daca il iubesti pe dumnezeu gandurile rele le potzi inlocuii cu alea bune si prin iertare si prin ajutorul cerandul oamenilor ptr a te gandi de bine si cu siguranta totul iti va merge ca pe roate deacum incolo ! Sa te ajute Dumnezeu!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| am simtit ceva puternic....o chemare | patricia2006 | Generalitati | 1 | 23.07.2012 10:38:26 |
| Despre iubire cu iubire | dobrin7m | Nunta | 27 | 18.10.2011 15:22:52 |
| cat de puternic este satana pana la urma? | victortiti89 | Generalitati | 20 | 16.06.2011 20:33:03 |
| Ce inseamna sa fii patriot si cum trebuie sa ne manifestam acet sentiment? | florinbrasov0 | Generalitati | 4 | 12.09.2010 01:08:02 |
| Cine este cel mai puternic om? | amatyyy | Teologie si Stiinta | 29 | 16.09.2009 14:49:04 |
|
|