![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Mda, dar nici dracii nu fac din oameni decât ce oamenii sunt dispuși să-i lase.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai vazut de exemplu pe cei cu conturi duble pe forum cum isi raspund , de crezi ca unu-i sfant si celalalt drac . "jocul" asta il fac dracii , au conturi duble , triple , id.-uri diverse si IP.-uri cat cuprinde !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ei ba bine că n-are!
Interzise explicit clonele, interzise proxy-urile anonime, banate din start clasele de IP-uri dubioase din China, Coreea, Suedia și să vezi ce lipsă de scandal va fi.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 14.01.2013 at 07:55:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
IP-uri dubioase din Suedia? Hahaha. Cred ca glumesti. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sincer să fiu, nu cred că Adrian are nevoie de sfaturile mele. Cel puțin în ceea ce priveste politica privind clonele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
DragosP, in democratie e voie sa faci propuneri. Nu e ca in comunism, cand doar trebuia sa executi ceea ce ti se spunea. |
|
|||
|
|||
![]()
Cristi, ca tu ai deschis acest fir, am o rugaminte:
1. Firul a luat-o de mult timp pe aratura. Subiectul era: "Sa ramanem ortodocsi" . Si se discuta despre altele... 2. A ajuns la 101 pagini. Ori il inchizi si deschideti alte fire pentru ce mai vreti, ori deschideti un capitol nou si scrieti la subiect. Reamintesc ca firul a fost deschis ca raspuns la unele treceri la alte confesiuni.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
Puterea de a o lua de la capat | Alexa12 | Generalitati | 4 | 17.12.2012 16:48:18 |
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" | silverstar | Generalitati | 10 | 15.02.2012 12:12:40 |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
|