Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2013, 19:24:38
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Nu stiu daca in postul asta a scris cineva si o opinie medicala/biologica asupra functiei sexuale.

Functia sexuala este un lucru natural, biologic, lasat de Dumnezeu in corpul uman.
Daca noi "zgandarim" sau atatam, provocam corpul sa reactioneze inainte de vreme pentru reproducere, si corpul reactioneaza corespunzator.

Daca unui barbat ii dai excitante sexuale puternice, evident ca organismul lui va reactiona corespunzator.

Pentru ca nu am cunostinte medical in domeniu, as dori daca este cineva in cunostinta de cauza, sa explice putin reactiile organismului si la stimului, si notiunea de "viata sexuala" si activitate sexuala.

Este evident, ca barbatii, cand sunt in "plina activitate sexuala", ca au nevoie de o perioada pentru linistire.
Dar care este mecanismul biologic din spatele acestui lucru? Are cineva un raspuns medical si pertinent?

Sa vorbim, dar sa vorbim putin si cu argumente. Trupul uman este supus unor legi, si ar fi bine sa le cunoastem, pentru a ne cunoaste pe noi mai bine.

Eu personal am marea intrebare, de ce barbatilor le este atat de greu sa se "abtina"?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poate deveni abstinenta o problema? teodoraianys Generalitati 110 21.09.2013 20:09:21
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 13:18:21
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? Mihai36 Generalitati 14 28.07.2011 19:42:24
Educație sexuală în școli iar Iustin32 Generalitati 21 28.09.2009 21:30:02