Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2013, 12:58:35
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Nu studiez ca n-are sens. Ai publicat-o chiar tu pe forum HG si am citit-o atunci, inclusiv interpretarea ta. Problema ta e ca pe toata lumea suspectezi de rau, mai ales statul, de parca statul n-am fi tot noi, oamenii. Cu toate ca esti om credincios, ai fobia cip-ului si din cauza acestei temeri dezvolti scenarii si exista pericolul sa cazi in mania persecutiei.
Nu dezvolt niciun scenariu. Interpretez o hotarare de guvern. Sper ca nu e text sacru, care sa nu permita comentarii, imbunatatiri si interpretari.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2013, 14:47:01
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Pe plan social, ai dreptate. Pe plan spiritual, ambele opereaza cu numere, nu cu nume.
Nu poti spune acest lucru, Antonia. Eu figurez la banca cu numele, dar am si CNP. Toate actele sunt pe nume, dar e specificat, acolo unde este necesar, si CNP. Inca nu am primit o hartie de la banca doar cu CNP-ul.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2013, 16:03:05
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Mă întrebai oarecând cum e cu sectarismul cu aparență ortodoxă... uite că ajungi singur la răspuns.
Ideea asta, a cui o fi, de invocare in acest context a sectarismului a fost geniala: a prins la cei mai slabi de inger. Unii chiar au luat-o de buna si o repeta ca papagalii.
Mihailc, nu cred ca ai fost primul, care a venit cu ideea acesta; ai preluat-o si tu din zbor, de la unii care vorbesc despre ortodoxism. Ei, si cand am vazut ca spun "ortodoxism", am stiut cu cine avem de-a face:
Lupul isi schimba blana,dar naravul ba!
Reply With Quote
Vechi 12.01.2013, 18:34:16
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Nu poti spune acest lucru, Antonia. Eu figurez la banca cu numele, dar am si CNP. Toate actele sunt pe nume, dar e specificat, acolo unde este necesar, si CNP. Inca nu am primit o hartie de la banca doar cu CNP-ul.
Desigur, se pune problema sa nu apara numarul in locul numelui.

Taina faradelegii evolueaza gradat. Mai intai apare numele alaturi de numar si apoi doar numarul. Eu, una, m-am ferit si de cardul bancar fara cip. Tehnologia de decodificare a informatiei e aceeasi. Ma duc la banca, imi iau salariul din contul curent deschis acolo si atat. De cate ori merg la banca, mi se indroduce CNP in calculator si mi se spune cat am de luat. Pentru ei, oricum sunt un numar si eu. E problema salariatilor bancii. Dar eu nu accept acel card prin care sa recunosc ca ma identific cu acel numar.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2013, 18:50:41
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
Dar eu nu accept acel card prin care sa recunosc ca ma identific cu acel numar.
ce înțelegi prin asta?
Reply With Quote
Vechi 12.01.2013, 18:54:51
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
ce înțelegi prin asta?
Am raspuns la intrebare aici:

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...t=15953&page=2
Reply With Quote
Vechi 12.01.2013, 18:58:23
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
"apocalipsa13" și "la apusul libertății"?
Reply With Quote
Vechi 12.01.2013, 19:22:14
martinescu martinescu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Implicit Cardul de sanatate si Buletinele biometrice

Am citit cartrea Apocalipsa 13, am semnat petitia impotriva cadrului dar ce ne facem cu buletinele biometrice?
Reply With Quote
Vechi 12.01.2013, 19:35:12
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
"apocalipsa13" și "la apusul libertății"?
Da, acolo gasesti toate explicatiile necesare. Tot la pagina respectiva sunt si cele trei citate din Apocalipsa foarte importante pentru problema in discutie.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2013, 19:44:23
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de martinescu Vezi mesajul
Am citit cartrea Apocalipsa 13, am semnat petitia impotriva cadrului dar ce ne facem cu buletinele biometrice?
Trebuie sa stim ca exista alternativa si fara cip, in conformitate cu modificarile aparute:

3. Articolul 3 se modifică și va avea următorul cuprins:
"Art. 3. - (1) Integrarea și administrarea bazelor de date privind evidența persoanelor, a actelor de stare civilă, a cărților de identitate, a cărților electronice de identitate, a cărților de identitate provizorii, a cărților de alegător și a celorlalte documente necesare persoanei în relațiile cu statul se realizează de D.E.P.A.B.D.

(2) D.E.P.A.B.D. administrează Sistemul național informatic de evidență a persoanelor, denumit în continuare S.N.I.E.P.
(3) S.N.I.E.P. reprezintă ansamblul activităților desfășurate cu mijloace informatice pentru ținerea evidenței persoanelor, producerea, emiterea și evidența actelor de stare civilă, a cărților de identitate, a cărților electronice de identitate, a cărților de identitate provizorii, a cărților de alegător și a altor documente necesare persoanei în relațiile cu statul."

http://www.monitoruljuridic.ro/act/o...de-143696.html

Last edited by antoniap; 12.01.2013 at 21:02:30.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53