![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Superba marturia ta , Mihaela , despre ajutorul dat tie de Maica Domnului , ajutor pe care-l simt neancetat , si mai ales de la prima mea Spovedanie facuta cu adevarat in urma cu niste ani , cand am plans ca niciodata in fata Icoanei ei si m-am rugat sa ma intareasca , sa ma ajute , sa prind curaj , sa depasesc clipele grele de deznadejde in care ma aflam . M-a ajutat , m-am ridicat , am prins curaj , am fost salvat si miluit de nenumarate ori de atunci , dar tot ea m-a pedepsit acum doi ani si jumatate cand am gresit chiar de praznicul ei . Am fost tulburat , mahnit din cale afara , dar am inteles ca vina este numai si numai a mea , si sunt sigur ca la vremea si timpul potrivit imi va ridica "pedeapsa " primita din partea ei , caci mult mai bine este in a ne 'pedepsi" ea decat Dumnezeu , caci poate atunci greutatea pedepsii ar fi mult mai grea .
O simt neancetat , dar ea ramane mai presus de toata mintea si de tot cuvantul . Avem nevoie de Acoperamantul ei , mai ales cand suntem in noroiul pacatelor si al patimilor pierzatoare de suflet . Din cauza aceasta nu cutezam sa cerem direct iertare si tamaduire pentru ranile nevindecate , dar tot El ne-a daruit-o ca mijlocitoare si ca maica a tuturor , pe Preasfanta Fecioara ! Ea este singurul nostru ajutor direct , cel mai apropiat de noi cei de aici , caci ea este liman , acoperamant , ocrotire si indrumare spre viata vesnica . Ce ne-am face fara Maica Domnului care destrama norii intristarii , incetosarea si tulburarea gandurilor si departeaza de la noi viforul si tulburarea patimilor . Ea ne ajuta , bineanteles cine accepta ajutorul ei , sa ne infatisam in fata Mirelui pregatiti si ingrijiti ca la o mare si importanta intalnire ! Asa sa ne rugam mereu inainte de culcare , in fata Sfintei sale Icoane " O preasfanta doamna , stapana , fecioara , Nascatoare de Dumnezeu , primeste nevrednica noastra rugaciune si pazeste-ne de moarte napraznica si da-ne pocainta inaintea sfarsitului nostru . Amin ! Sa ne bucuram si sa-i spunem ei : Bucura-te , ca tu poti sa ceri tot ce vrei de la Fiul tau , Hristos , Dumnezeul nostru ! Bucuria ei in veci nu se sfarseste , si sa ne ajute Dumnezeu prin ea si prin toti Sfintii , ca si bucuria noastra sa fie vesnica !
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis | N.Priceputu | Umanitare | 60 | 29.10.2016 00:53:16 |
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. | alexmatei | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 16.03.2012 20:22:04 |
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... | silvia55 | Umanitare | 0 | 08.09.2011 00:30:10 |
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru | E_my | Umanitare | 27 | 05.01.2011 20:54:54 |
un preot are nevoie de ajutorul nostru | cristy | Umanitare | 3 | 15.10.2009 11:36:32 |
|