![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ovidiu B,Daca esti impotriva cipurilor, vino tu cu argumente mai bune. Cei, care acuza de sectarism nu sunt decat niste obraznici, nimic altceva. Se folosesc de obraznicie in lipsa unor argumente solide. Tocmai de aceea nu trebuie luati in seama. Daca ar avea argumente de bun simt, am putea sta de vorba, dar ei nu mai sunt in stare acum decat sa jigneasca, ceea ce-i descalifica, intrucat nu pe noi ne jignesc, ci pe Parintii care s-au exprimat cu privire la aceste cipuri. S-au facut destule trimiteri in acest sens. Ma intreb ce crestin e acela, care isi permite sa il vorbeasca de rau pe Pr. Iusin Parvu, un parinte cu inainte vedere?!? Raspunsul e de prisos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi, ideea se poate perfectiona, atat continutul cat si forma. E bine sa respectam regulile luptei duhovnicesti, fiind atenti sa facem voia lui Dumnezeu, noi, cei ce suntem slugi netrebnice, nu voia noastra. Asa cum ai observat, daca nu avem smerenia necesara unui discurs duhovnicesc, putem gresi usor, iar cuvantul rostit nu zideste. De aceea, rugaciune si marturisire, nu invers. Si nici rugaciune in loc de marturisire. Cred ca nimic nu e batut in cuie. Daca ai idei mai bune pentru a respinge documentele cu cip, ar fi bine sa le faci cunoscute. Si te rog sa ma crezi ca nu sunt deloc ironica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Că ai auzit doar ce te interesează: ieșitul în stradă. ![]() Uite: propun să mergem la pr Iustin cu acea înregistrare. Eu sunt dispus să merg. Cine se mai înscrie? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca am scris ca nici pe mine nu ma incanta tonul doamnei, dar este al ei, ce sa ii facem?!? Am ascultat cu atentie ce a spus. Nu as numi-o isterica - chiar isi pondereaza tonul, incercand totodata sa fie convingatoare - ceea ce intre noi fie vorba, e tot o jignire. Sa apelam la argumente, nu la jigniri. Intr-un fel vorbeste cel rational, in alt fel cel sentimental. |
|
|||
|
|||
![]() Te rog mai ia o dată înregistrarea aia și dacă tot nu sesizei penibulul, sincer eu mă dau bătut. E prima dată când mă dau bătut de când sunt pe forum. Păi asta încercam să subliniez: aduceți ceva mai bun, ca argument nu înregistarea aia penibilă. Vă faceți de tot râsul cu înregistarea aia. Cine să vă asculte cînd voi luați de bun asemenea.... Last edited by ovidiu b.; 11.01.2013 at 13:43:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Și ce-ți zice: să ieși în stradă?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
editat....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca esti impotriva cardului de sanatate cu cip si ai observat ceva in neregula, puteai sa-mi trimiti un mesaj privat si as fi sters inregistrarea respectiva. E mai veche, oricum. Oricum, nu acesta e subiectul discutiei. Last edited by antoniap; 11.01.2013 at 13:54:12. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|