![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aparatoare Doamna , apara-ne de vrajmasii nostri , care se indarjesc cu tarie sa ne indeparteze de Domnul nostru Iisus Hristos , si invata-ne sa-ti cantam cu bucurie : Bucura-te , Izbavitoare , care pe noi , cei necajiti , din chinuri , din nevoi si din moarte ne mantuiesti . Asemanandu-te stelei celei calauzitoare , izgoneste bezna si intunericul din inimile noastre pacatoase , ca vazand pe Domnul in lumina iubirii tale sa-I cantam : Aliluia !+
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa sti ca si noi avem cunostiinte printre neoprotestanti si alte secte, ca doar nu traiti pe alta planeta, si stim bine ce ganditi si ce credeti. |
|
||||
|
||||
![]()
Atunci când vii să te rogi împărătesei, Maicii lui Dumnezeu, crede cu tărie, înainte de rugăciune, că nu te vei întoarce de la ea fără a primi milostivire. Așa este și așa se cuvine să gândești și să crezi despre Dânsa. Fiindcă este Maica Atotmilostivă a Atotmilostivului Dumnezeu-Cuvantul și despre milele sale nemăsurate și fără de număr mărturisesc toate veacurile și toate Bisericile creștine.
Ea este, cu adevărat, „noian de milostivire și de binefaceri”, așa cum aflăm spus în Canonul Odighitriei (Canon, cântarea 5, vers 1). De aceea, a nu veni cu încredere când te rogi către Dânsa ar fi o sminteală și o necuviință, neîncrederea i-ar defăima bunătatea, așa cum este defăimată bunătatea lui Dumnezeu când nu nădăjduiești că vei obține ceea ce ceri atunci când I te rogi. Oare cum alergi să ceri mila unei persoane sus-puse și bogate, milă pe care toți i-o cunosc și pe care și-a arătat-o în nenumărate rânduri? De obicei, fiind ferm convinsă și cu speranță vie că vei obține de la ea ceea ce vrei. Așa se cuvine să fii și când te rogi: să nu te îndoiești și să nu șovăi. (Sfântul Ioan de Kronstadt – Viața mea în Hristos) ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu discutam cu sectarii despre Maica Domnului. Punct. Conform poruncilor bisericesti, ortodocsii nu au voie sa citeasca nici carti eretice si nici sa discute cu sectarii aspecte dogmatice. Prin urmare, nu ne intereseaza parerea sectarilor despre Maica Domnului.
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte bine zis, caci nu poti invinge pe cel rau care-i sfatuieste si ii invata, caci a fost cel mai frumos inger al Domnului, deci este maestru al gandirii logice si al impotrivirii!
Cei trei mari stalpi ai raului: necunoasterea, uitarea si nepasarea. Aviz amatorilor!!! Deci incearca sa nu mai lenevesti duhovniceste, pune mana pe carti - ca sunt destule Slava Domnului si nu uita ca lucrurile nu sunt intodeauna ceea ce par a fi. Fi deci intelept atat cat mai ai timp! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
În afară de Tradiție aveți vreo dovadă scripturistică pentru această idee bizară? |
|
||||
|
||||
![]()
@99: te joci cu focul, îți dai seama nu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dar de părerea lui Dumnezeu cu privire la închinarea adusă oamenilor vă interesează? Vă interesează ce zice Domnul în Cuvântul Său? Poate ar fi bine... zic și eu așa... în nevolnicia mea sectărească...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sau totul e din ciclul: "idei puține și fixe" ale neoprotestanților.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis | N.Priceputu | Umanitare | 60 | 29.10.2016 00:53:16 |
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. | alexmatei | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 16.03.2012 20:22:04 |
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... | silvia55 | Umanitare | 0 | 08.09.2011 00:30:10 |
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru | E_my | Umanitare | 27 | 05.01.2011 20:54:54 |
un preot are nevoie de ajutorul nostru | cristy | Umanitare | 3 | 15.10.2009 11:36:32 |
|