![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In alta ordine de idei: este foarte interesant, ca nimeni nu-i poate opri pe infractori sa circule prin Europa, chiar dupa ce au fost deportati din tarile vestice, in schimb vor sa puna in pasaport si in alte acte personale amprentele tuturor cetatenilor din Romania, inclusiv ale oamenilor, care nu au fost niciodata certati cu legea. De ce nu ii cipuieste doar pe acei hoti, care fura in nestire din buzunarele oamenilor, din conturile oamenilor si din casele oamenilor?!? Poate asta i-ar speria si i-ar opri de la furt si de la alte infractiuni.
Dar, nu, practic oficialii se folosesc de acesti infractori, ca sa amprenteze pe toata lumea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si apoi sa nu uitam ca faradelegea se lucreaza deja in lume. Ai impresia ca au nevoie de cip, ca sa iti induca ganduri despre sex? Intreaba -i pe cei care au facut Yoga si vei afla ca nu. Parintele Paisie Aghioritul a spus, ca toata lumea e supusa acestei influente, caci totul merge pe subconstient; depinde insa de fiecare cum se apara prin rugaciune si o viata curata. |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil acea BO, care nu accepta impartasirea unui ortodox in BC. De ex: Biserica Ortodoxa Greaca, BORU, etc.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asta spueam și eu. Cu ocazia aceasta te întreb și pe tine ce părere ai de această înregistrare: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=102
|
|
|||
|
|||
![]()
De acord....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Il rog pe Dumnezeu sa-mi dea putere sa fac fata situatiei si sa ma ajute sa-mi agonisesc suficient ulei in candela. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In primul rand nu vad de ce se mentioneaza ca vorbitoarea este judecator; ea nu vorbeste in calitate de judecator, ci in calitate de crestin si de mama, care peste ani va fi intrebata de fiica ei, de ce nu a luat atitudine in legatura cu aceste permise de conducere cu cip. Este un motiv intemeiat sa ia cuvantul si sa motiveze si pe altii pentru a iesi in strada si a demonstra pentru drepturile de cetatean; daca este democratie, sa se tina seama de doleantele poporului. Nu spune nicaieri, ca trebuie sa circulam fara permis valabil; s-a inteles gresit de catre unii acest lucru. Nu, ea spune sa se iasa afara, adica lumea sa isi spuna doleanta, iar guvernantii sa tina cont de dorinta poporului, care i-a ales prin vot. Mie personal mi se pare un cuvant de bun simt din partea acestei doamne, care este si judecator. Darul ei de a vorbi in public se datoreaza profesiei ei, iar tonul cald, pe care il foloseste se datoreaza faptului ca este crestina. In general oamenilor le e frica sa iasa pe strada si sa demonstreze din proprie initiativa. Doamna Paduraru indeamna oamenii sa dea dovada de curaj, caci fara curajul acesta il vor pierde si pe Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
chiar azi citeam pe scribd ceva din Psihologia minciunii scrisa de dr. Scott Peck si constat cat de puternic e subconstientul uman in a-si gasi justificari la ceea ce numeai in precedenta postare "trairea interioara duhovniceasca" si acel "stati linistiti, nu se intampla nimic": Nu pacatul in sine ii caracterizeaza pe oamenii rai, ci mai degraba subtilitatea, persistenta si consecventa pacatelor lor. Aceasta pentru ca defectul central al raului nu este pacatul, ci refuzul de a-l recunoaste. Pacatul este o minciuna si o tradare fata de propria constiinta. Insa exista, cu toate acestea, si oamenii numiti prin excelenta “rai“, “oameni ai minciunii“, caracterizati de o consecventa in a face rau (uneori ascuns, subtil) celorlalti. Admiterea propriei rautati este un proces neplacut, stanjenitor, dureros si presupune curajul de “a nu-ti face pe plac tie insuti“.... Devenirea unei persoane ca “om al minciunii” il impinge in directia unui narcisism puternic, avand la baza o incrancenare in auto-protejarea sinelui, in dorinta de a nu suferi nimic, de a nu iesi din desfatarea perfectei imagini de sine. exemplu: un copil intreaba pe tatal sau "Tata, de ce-ai facut-o pe bunica <javra>?‘ ‘Ti-am spus sa nu ma superi!’ – se rasteste tatal. ‘Acum o sa-ti primesti pedeapsa. Am sa te invat sa nu mai folosesti un limbaj atat de urat, am sa-ti spal gura cu sapun. Poate asta te va invata sa vorbesti cum trebuie si sa-ti tii gura inchisa cand ti se spune‘. Imbrancindu-l pe copil pana in baie, tatal ii aplica pedeapsa mentionata. Raul a fost comis in numele ‘cuvenitei discipline’“!!!! si cu cate forme subtile de manipulare nu suntem obligati sa ne confruntam zi de zi!!! a fi crestin si a fi credincios sunt clar doua notiuni distincte si ca expresie si ca exemplu personal!! Biserica nu e o cladire de caramida, biserica se construieste pe inima credinciosilor ei! si din nefericire noi o daramam prin felul cum ne comportam unii cu altii... iar cuvintele de aici ne reflecta viata reala! mi-am amintit citind toate rautatile ce s-au spus (unii chiar tind sa devina carturarii din Vechiul Testament prin etalarea cunostintelor teologice) de povestea cu lingurile lungi... cred ca o stiti foarte bine.... dar ce greu e cu practica!! Un om pios statea de vorba cu Dumnezeu si i-a spus: Doamne, as vrea sa stiu cum e Raiul si cum e Iadul. A fost condus omul catre doua usi. A deschis una dintre usi si a privit inauntru. In mijlocul incaperii se afla o mare masa rotunda. Pe masa se afla un vas mare cu tocana, care mirosea foarte bine si care l-a facut pe om sa ii lase gura apa. Oamenii care stateau la masa erau slabi si bolnaviciosi. Pareau a fi infometati.. Tineau linguri cu manere foarte lungi care le erau legate de brate si astfel putea ajunge la vas pentru a le umple cu tocana; dar din cauza manerelor mai lungi decat propriile maini, nu puteau duce la gura lingurile pline.. Omul pios s-a infiorat la vederea suferintei lor. Atunci Dumnezeu a spus: "Acum ai vazut Iadul". Au mers apoi catre cealalata camera si au deschis usa. Arata la fel ca si prima. Se gasea acolo o masa mare si rotunda cu un vas mare de tocana care iti lasagura apa. Oamenii de la masa aveau acelasi gen de linguri, dar acestia pareau bine hraniti si durdulii, radeau si vorbeau intre ei. Omul pios a spus: "nu inteleg". "Este foarte simplu", a spus Dumnezeu... "Este nevoie insa de abilitate. Acesti oameni sanatosi au invatat sa se hraneasca unul pe celalalt, in timp ceceilalti se gandeau doar la ei insisi.... Iata adevarata simplitate a mintii omului... a acelui cuvant din Fericiri : Fericiti cei saraci cu duhul... saraci cu duhul rautatii si al minciunii!! Ce departe suntem de aceasta simplitate! Last edited by eliza-georgiana; 10.01.2013 at 19:51:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Problema nu e plata cu cadrul. Eu, de exemplu imi fac toate platile cu cardul; dar tot de card ma folosesc si cand fac milostenie...
Problema reala apare in momentul in care nu te mai legitimezi cu cardul, ci cu cipul de pe mana sau de pe frunte, care vor fi f vizibile. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|