![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
stimabile, tocmai ce Dumnezeu ti-a taiat de pe lista acele 10 zile de post. nu ne intereseaza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ok, ai citit niste chestii fenomenal de faine si esti entuziasmat. Si eu eram entuziasmata in tinerete cand citeam tehnici yoghine de curatire, mai putin dupa ce le practicam. Astept vesti dupa ce vei practica si tu un post crestin serios. Predicatul din auzite nu are credibilitate. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Iar dacă ții morțiș, experimentul nemîncării timp de 40 de zile poate să conțină zile de post total care să alterneze cu zile de hidratare. Voi reveni cu detalii, după cum am promis.
|
|||
|
|||
![]()
si-acum esti sambetist si ai credinta mare si tare...
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am spus că e mică, dar tu întotdeauna înțelegi pe dos...
|
|
||||
|
||||
![]()
e o diferenta majora intre MICA si MINUSCULA, nu crezi?
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, exact aceasta e ideea! că e diferență majoră, ori minoră, e un progres. Nu am a mă mândri cu ea, ci Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a descoperit-o. Și de ce n-aș fi de ajutor și altcuiva să o descopere mai degrabă?
|
|
||||
|
||||
![]()
si nu v-ati pus niciodata problema, cum de aveti si acum, dupa atatia ani de practicare a crestinismului, o credinta mica? nu cumva cultul in care ati fost racolat, va opreste cresterea?
|
|
|||
|
|||
![]()
Am să vă pun o întrebare retorică ce ar trebui să determine schimbarea subiectului, ori măcar muțenia dvs.: câți munți ați mutat până la această oră?
|
|
||||
|
||||
![]()
2 munti (doi fosti neoprotestanti, in prezent ortodocsi).
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Protestanti, Luther si ........invatatura lui | alecsandru | Biserici Protestante | 118 | 08.09.2015 18:50:21 |
Experiente cu protestanti | danyel | Secte si culte | 83 | 12.02.2013 16:18:24 |
Mantuirea la protestanti! | Templier Knight | Secte si culte | 67 | 20.11.2011 21:13:03 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
sfintii cei noi sunt catolici sau protestanti? | grecu | Biserica Romano-Catolica | 21 | 21.07.2009 04:02:01 |
|