Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Spre deosebire de dv, preopinentul dv a venit cu un citat biblic
|
E drept, a venit cu un citat biblic, dar fără nicio legătură cu activitatea preoților confesori (despre ei era vorba, cam tot fără legătură cu topicul - ce-i drept...) contemporani.
Citat:
nu cu propozitii auzite de pe la adunari la sinagogi.
|
Propoziția îmi aparține în exclusivitate, n-am auzit-o la "adunări", cu atât mai puțin la sinagogi căci nu le frecventez. Nu că ar fi ceva rău -Domnul nostru Isus Christos le-a frecventat- dar simt un vag iz de dispreț în cuvintele dumneavoastră.
Citat:
Deci: scrie in Biblie ca apostolii nu erau preoti
|
Ciudat mod de a pune problema... dacă nu scrie în Biblie că apostolii aveau ochii galbeni înseamnă că aveau? Să nu-mi spuneți că aveau icter, că vă cer să-mi demonstrați! Tot cu Biblia, bneînțeles...
Redevenind serioși acum, logic ar fi fost să veniți cu un verset (ba chiar 100, cum ar fi fost normal) în care scrie că apostolii erau preoți. Bineînțeles, nu există un asemenea verset...
Citat:
ori ca preotii nu primeau harul punerii mainilor de la apostoli ? Unde anume scrie asta ?
|
Cei drept, aproximativ (doar aproximativ) asta scrie, însă doar în versiunile "
aduse din condei" ori din
calamus, n-aș putea spune cu precizie, oricum ar fi, nu în versiunile mai vechi (să nu le zic "
originale" că o să mă puneți iar la colț).
Citat:
Lasati "adevarurile" sectare si veniti la adevarul Sfintei Scripturi.
|
Despre asta e vorba! Despre adevărul Sfintei Scripturi, nu despre "adevărurile" nu știu căror tradiții.