![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma lipsesc de ceea ce legat de numele meu de botez, nu de orice cip. Despre calculator in sine nu scrie nimic in Apocalipsa, ci doar despre numarul de om al carui semn este 666. Nu pot fi mai zeloasa decat imi cere textul Apocalipsei. Nu dau lectii, ci doar, din moment ce am inteles, nu-mi permit sa tac. Daca cineva le considera lectii, nu e problema mea.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unde scrie ca dispozitivul electronic are semnul 666, unde scrie ca cip=ul e semnul fiarei? Care Sfant Parinte a vorbit de cip-uri? Ioan Gura de Aur, Maxim Marturisitorul, care? Last edited by ioanna; 06.01.2013 at 15:11:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai citit cartea aceasta? ![]() Dar aceasta? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
cite carduri atitia draci avem in spatele nostru ,ca de ce credeti ca ne imbie cu fele de fel de carduri cu asanumite facilitati si pt.cumparaturi ,numai sa le luam ,Cind a pierdut statul ceva si de ce accepta chipurile sa piarda acuma.
In apocalipsa scrie de numarul 666 utilizat pentru tot felul de actiuni si activitati,el exista pe youtube acuma mai multe pareri ale ortodocsilor rusi in filmele sarea pamintului si convorbiri despre apocalipsa https://www.youtube.com/watch?v=SIAiqpxaxiE https://www.youtube.com/watch?v=UITVyzMW4Gw
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tare cu borcanul de aghiasma :)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Superb. Imi place tare mult de Parintele Calistrat.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|