![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Din păcate nu ai înțeles. Mai citește o dată, cu multă atenție, mesajul.
Nu am afirmat că modelul meu de viață este monahul. Repet, citește cu atenție. Iar ideile nu sunt "călugărești pentru viața conjugală". Poate nu observi nuanța, sunt pentru viața conjugală curată și pentru "viață-zămislire" și nu pentru evitarea "vieții - pruncilor". |
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu vrei să recunoști că faci mari confuzii? Dragoș insistă să-l lămurești.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
confuzie faci tu amice. Mai bine spus gasesti in Biblie ceea ce nu este
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce face mă?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
putin respect amice. De cand te adresezi cu apelativul "ma" cu mine?
|
|
||||
|
||||
![]()
Desigur amice. Doar că nu mă adresam ție, întrebam și eu mirat.
Deci, ce face?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
citeste postarea mea si vei afla
|
|
|||
|
|||
![]()
Ovidiu, o intrebare simpla: de ce, chiar si in vremurile bune si stravechi, de dinaintea secularismului adus de suboamenii occidentali, cind voiai sa intemeiezi o casnicie curata cu femeia iubita, o intrebai nu "vrei sa facem copii impreuna?" ci "te mariti cu mine?". Chiar si atunci. Mediteaza si raspunde cind poti. Multumesc.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|