![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: NU inteleg de ce la unii forumisti sexul este atat de diabolic. Mai diabolic este MANCATUL decat sexul. Omul doar a MANCAT din fructul oprit, si NU a facut sex cu el. Deci prin A MANCA omul a gresit si nu prin a FACE SEX |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iar asta poate spune ceva despre ei. dacă abstinenta este o jertfă, lipsa ei nu este un păcat. la fel cum nu poți spune că lipsa desăvîrșirii este păcat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: sex cu sotia, ca sa nu se inteleaga altceva |
|
||||
|
||||
![]()
Lipsa desăvârșirii n-o fi păcat, dar e ca urmare a păcatului.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu, ci pentru ca voia sa-l jefuiasca. Ridicand urmasi fratelui sau, Onan nu mai putea sa mosteneasca averea acestuia
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta este doar in mintea ta că pentru unii formiști împreunarea dintre soți este diabolică. Eu cred că mai degrabă mintea ta sectară, care își caută ”scuze” pentru libertinajul împreunării dintre soți, vede în împreunarea binecuvântată de Dumnezeu ceva dibolic, iar abstinența ceva imposibil. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
nu ocoli raspunsul la intrebarea mea. CUM SE POT INMULTI OAMENII PRIN CUVANT?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|