Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2013, 14:52:49
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Dorina draga, fiecare cu optiunea lui. Probabil ca pentru tine si ai tai a fost suficient de suportabil, de nu ai plecat. Si apoi, nu plecai pur si simplu, ci iti trebuia pasaport si viza, ceea ce acum nu mai trebuie.
Dar nu inteleg in ce sens nu esti de acord cu mine. Eu ii spusesem lui DragosP ca aveam salariu bun, raportat la anii de munca si studii, iar preturile erau ca cele de acum: cartofi 1 leu/kg: pantofi buni 400 lei; etc. Atata doar ca nu se prea gaseau, rafturile fiind goale.
Pentru cei care fugeau din țară nu cred că trebuia pașaport.
Și dacă ne referim la obținerea pașaportului ohhhhho ce greu era să-l obții! Pe de altă parte sunt atâția care au călătorit pe vremea aceia prin toată lumea, mai sunt cei care se ocupau cu bișnițăraia și valutiștii și care după 90 s-au aranjat foarte bine.

Da, ai dreptate eu personal nu am dus-o chiar atât de rău în acei ani cumpliți care au dus la căderea comunismului dar cu ce preț?
Dar de plecat din țară nu aș fi plecat atunci iar mai târziu a avut grijă Dumnezeu să nu mai pot pleca.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Familia in regimul comunist florinbrasov0 Generalitati 40 11.09.2016 23:24:09
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist doctor_faustus Generalitati 28 12.02.2013 09:39:16
Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist mihailt Generalitati 44 29.09.2010 15:33:34
Profetii despre romania IonelS Intamplari adevarate 74 22.09.2010 13:46:09
Materiale despre Romania coralina Generalitati 15 12.10.2009 09:23:01