![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@lore86
Stai sa ne intelegem. Eu nu spun sa nu se implice biserica si manastirea in probleme sociale. Ceea ce spun eu este ca acest lucru sa fie temporar, atat cat este nevoie, pana se gaseste solutia definitiva (adoptia). Din cate am inteles eu insa, atat la Valea Plopului (la preot) cat si la alte manastiri unde sunt luati copii, acestia nu sunt dati spre adoptie. Si am impresia ca se inmultesc aceste locuri... Aceeasi problema este si la orfelinate. Copiilor nu li se fac dosarele si nu sunt dati spre adoptie. Nu-i asa usor cu infiatul...
|
|||
|
|||
![]()
Sophia, tot n-ai scapat de obsesia cu infierea?
Ti s-a mai zis de cateva ori ca infierea e o chestiune de legislatie nu problema celor care ingrijesc acesti copii. Adica la ei ar fi coada pentru adoptii si ei nu vor sa-i dea, cam asta e ceea ce tot incerci sa spui? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi se pare cel mai bun răspuns din toate câte am citit până acum la acest subiect...cel mai echilibrat și în deplină rezonanță cu Sfinții Părinți. Aproape că nu mai am ce adaugă, deoarece ați scris tot ce era de scris. Cine are urechi de auzit să audă! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parinti si copii | maria55 | Generalitati | 36 | 12.04.2015 10:05:02 |
Sfinti copii | Ekaterina | Spiritualitatea ortodoxa | 19 | 22.02.2014 05:25:35 |
Copii din orfelinate | UNNOOM | Generalitati | 0 | 20.12.2012 14:10:19 |
rugaciune pentru copii | ginabadea | Pocainta | 4 | 19.03.2010 00:38:42 |
post/ copii | blueyesa82 | Nunta | 20 | 23.11.2009 12:02:48 |
|