![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule doctor, v-ați gândit vreodată că ați putea scrie o carte religioasă... eventual, o culegere de eseuri creștine, în care să adunați toate aceste frumoase și profunde gânduri despre Dumnezeu?
Aveți un talant deosebit (de fapt, 10 talanți)! Cred că ar fi minunat să-l împărtășiți cu alții, inclusiv în felul acesta. :) Vă mulțumim mult pentru aceste gânduri impresionante pe care ni le-ați împărtășit! Domnul să fie cu dvs!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Data Nasterii Domnului | celestial_pottery | Craciunul - Nasterea Domnului | 12 | 25.12.2012 08:56:13 |
Bun venit in Postul Nasterii Domnului ! | marcel3 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 14.11.2010 19:09:48 |
Cuvinte la praznicul Nasterii Domnului ... | mihai anton | Craciunul - Nasterea Domnului | 0 | 16.04.2010 00:55:12 |
Icoana Nasterii Domnului + | cristiboss56 | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 11 | 29.12.2008 04:42:21 |
|