![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Vezi rezultatele sondajului: Cand cititi “zilele creatiei” la ce va ganditi ? | |||
| ma gandesc la durata, la intervalul de timp de 24 de ore |
|
16 | 41,03% |
| nu ma gandesc la durata, ci la functiune, la perioada de munca a Domnului |
|
14 | 35,90% |
| alt raspuns |
|
9 | 23,08% |
| Votători: 39. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
nu stiu exact care e invatatura adventista, dar mie un adventist mi-a spus ca el crede ca Dumnezeu a creat in zile de 24 de ore, si nu in ere, asa cum sustine stiinta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Am raspuns aici: (erau mai multe perspective in crestinatate, si mai apoi in cadrul Ortodoxiei (evolutia si sclavia au fost pozitii ce s-au schimbat cel putin in cadrul BOR) In rest, lasand frazele pompoase si offtopic-ul, cum puteti referentia ca "practicile sunt cele apostolice". Va multumesc daca o faceti
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
dumneavoastra, la baptisti, ce aveti? NIMIC. doar niste predici rasuflate, audiate de unii care stau ca la banchet, picior peste picior. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Legat de fraza: "la baptisti, ce aveti? NIMIC" bineinteles ca ce ziceti este fals, ca in lista dumneavoastra este cel putin: "rugaciunea, Biblia" ce este clar ca nu e "NIMIC". Ce imi arata ca nu sunteti consistent cu dumneavoastra. Cine v-a invatat sa judecati cum e la altii? Daca asta intelegeti ca este "la baptisti", trebuie sa va educati, stiu ca asta e dureros pentru dumneavoastra. Poate niste rugaciune, si niste versete din Biblia dumneavoastra despre smereenie ce ziceti ca le aveti poate va vor ajuta. Cititi la ce am raspuns: e un raspuns incomplet. Potrivitile aceste ere pe "erele creatiei" ce ati spus ca stiinta le dovedeste in Geneza. Va multumesc! Last edited by Ciprian Mustiata; 18.12.2012 at 12:00:05. |
|
|
||||
|
||||
|
pai, haideti sa vedem, dumneavoastra, in afara faptului ca ati umflat buzunarele doldora de bani ai pastorilor cultului baptist, cu ce v-ati ales? sau cu ce va alegeti? ca mergeti la o biserica de tip club, pentru socializare?
|
|
|
||||
|
||||
|
pai stiinta nu dovedeste nimic in Geneza (nici nu-si propune asta, stiinta este exclusiv apanajul omului), dar nici Geneza nu putem sa o intelegem chiar asa, ci sub o forma metaforica, ma gandesc...
|
|
|
|||
|
|||
|
Prima afirmatie:
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
draga,
nu este nicio contradictie in cuvintele mele. am spus: - adventistii cred ca Dumnezeu a facut lumea in zile a cate 24 de ore; - stiinta imparte timpul in ere si nu in zile a cate 24 de ore; - stiinta nu se bazeaza pe Biblie. unde este contradictia? |
|
|
||||
|
||||
|
da, "osutafaraunu" e un copil bun; de ce credeti ca prefera sa acceseze acest forum ortodox? va spun eu, pentru ca in sinea lui, isi da seama ca Ortodoxia, pe care a parasit-o, este singura cale corecta si regreta acum ca a aderat la adventism, totusi nu poate parasi adventismul deoarece are rude adventiste care s-ar supara, de asemenea prieteni adventisti. insa, doreste sa se hraneasca spiritual frecventand acest forum, si e dreptul lui, bucuria noastra. la fel si dumneavoastra, nu ati ales forumurile baptiste in mod exclusiv, alegand sa frecventati si unul ortodox, deoarece in strafundul sufletului iubiti nespus de mult Ortodoxia, iar fariseismul pe care l-ati intalnit la baptisti v-a lasat un gust amar, si banii pierduti acolo prin zeciuieli acum ii regretati ! ce sa zic...sunteti binevenit in mijlocul nostru! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
erele geologice ale istoriei Pamantului sunt: precambrian, cambrian, ordovician, silurian, devonian, carbonifer, permian, triasic, jurasic, cretacic, tertiar, cuaternar. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Iubirea in zilele de azi | gmariusg | Generalitati | 17 | 22.12.2010 10:51:52 |
| Frumusetea creatiei vazuta prin "ochii" stiintei | Jane Says | Teologie si Stiinta | 21 | 08.03.2010 13:50:40 |
| Scopul creatiei | toni2009 | Generalitati | 22 | 23.11.2009 18:31:32 |
| Zilele Bucurestilor | costel | Generalitati | 3 | 24.09.2009 04:24:19 |
| Sfinti din zilele noastre | Juli | Intamplari adevarate | 4 | 28.01.2008 19:09:08 |
|
|