![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Vezi rezultatele sondajului: Cand cititi “zilele creatiei” la ce va ganditi ? | |||
| ma gandesc la durata, la intervalul de timp de 24 de ore |
|
16 | 41,03% |
| nu ma gandesc la durata, ci la functiune, la perioada de munca a Domnului |
|
14 | 35,90% |
| alt raspuns |
|
9 | 23,08% |
| Votători: 39. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
O sa intreb pe parintele despre aceste zile de creatie, ca nu stiu prea bine.
O sa revin. |
|
|
|||
|
|||
|
Păi vedeți de ce nu e bine să rostim sentințe bazate pe propriile noastre prejudecăți? Nu știți prea bine, dar știți că adventiștii au explicații la fel de rele ca baptiștii în această privință. Probabil cu uimire o să aflați că părintele are aceeași concepție cu privire la zilele Genezei...
|
|
|
||||
|
||||
|
Bine ar fi ca duminica, ziua Domnului, să fie 1000 de ani, nu?
|
|||
|
|||
|
Mai ales in Romanica noastra draga, unde scosul scamelor din buric la lumina becului este sport national; munca e pentru fraieri.
|
|
|
||||
|
||||
|
Mi se pare un raspuns potrivit: "nu e relevant".
Ce nu conteneste sa ma uimeasca pe mine este de ce isi pun oamenii problema ca Dumnezeu nu ar fi putut sa creeze chiar intr-o zi calendaristica (24h) sau instantaneu? Chiar asa parere proasta au acestia despre Dumnezeu? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Inca ceva: cred sincer ca adevarul e la miloc, intre cosmologia Parintilor si cea actuala. Si, vorbind mai general, intre stiinta de acum, cu spunea ioanna, care era ancilla theologiae, si cea de acum. In multe, foarte mult aspecte legate de om, adevarul are o pozitie mediana. Dar pentru asta avem alte topice, esti de acord? Last edited by celestial_pottery; 16.12.2012 at 16:48:39. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
De aceea in momentul in care m-am eliberat de evolutionism am avut o revelatie majora, in sensul unei redescoperiri a lumii asa cum este ea: impregnata de ratiunile eterne ale lui Dumnezeu. Dar intrebarea era mai mult retorica. Nu doresc sa starnesc furtuna, eu semnalasem un raspuns care nu era intre variante. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Last edited by ioanna; 16.12.2012 at 17:29:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Că El a zis și s-au făcut, El a poruncit și s-au zidit." (Ps. 32.9 - versiunea ortodoxă) Asta ca o părere personală. Și mai am una, care cred nu va fi chiar pe placul unora: Motivul pentru care a creat în șapte zile și anume zile naturale (în definitiv putea crea totul într-o secundă), e tocmai ziua a șaptea, adică sabatul lăsat pentru om. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
unii încearcă să argumenteze că zilele creației au avut o durata de mii, poate milioane de ani. nu are sens. fiecare pas (zi a creației) s-a făcut instantaneu. a zis și s-a făcut. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Iubirea in zilele de azi | gmariusg | Generalitati | 17 | 22.12.2010 10:51:52 |
| Frumusetea creatiei vazuta prin "ochii" stiintei | Jane Says | Teologie si Stiinta | 21 | 08.03.2010 13:50:40 |
| Scopul creatiei | toni2009 | Generalitati | 22 | 23.11.2009 18:31:32 |
| Zilele Bucurestilor | costel | Generalitati | 3 | 24.09.2009 04:24:19 |
| Sfinti din zilele noastre | Juli | Intamplari adevarate | 4 | 28.01.2008 19:09:08 |
|
|