![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Stimata doamna, Imi pare rau ca sunteti tot timpul hotarata sa luptati. E optiunea dumneavoastra si dreptul dumneavoastra. Dar poate alegeti o cauza mai buna. Eu nu pot sa fiu dusmanul dumneavoastra. Si nu sunt dusmanul nimanui. Ce-am facut eu??? Am gasit aceste articole pe www.romanialibera.ro www.dcnews.ro si www.revista22.ro si am postat partial, rugandu-va sa cititi restul articolelor pe site-urile respective. V-ati grabit sa dati cu bolovani. Toti gresim. 2. Eu n-am schimbat nimic, n-am adaugat nimic. Dar legea drepturilor de autor nu-ti permite sa copiezi (sa postezi) articole in intregime si nestiind regulile de la R.L., Rev.22 si DCNews, n-am vrut sa am probleme. 3. Avand prostul obicei (pentru Forumul www.crestinortodox. ) de a tot posta citate intregi din scrierile Sfaintilor Parinti, din Sfanta Scriptura etc.(vad ca metoda plictiseste) am facut o postare partiala. Daca dumneavoastra credeti ca am vrut sa induc lumea in eroare, imi pare rau, va inselati amarnic: pisaloaga sunt eu, poate si antipatica, dar imbecila nu sunt. Asta a fost istoria. Va doresc numai bine. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 21:57:46 |
| Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 15:10:28 |
| dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 15:42:08 |
| Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 16:01:19 |
| Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 18:44:29 |
|
|