Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 18:20:56
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ăia au fost niște manipulați.
cum esti tu acum?
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 18:38:34
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
De aceea avem cap ca sa judecam cu el. Asa cum d-voastra nu impartasiti opinia B1 Tv, asa nici eu nu impartasesc opinia Antenelor.

Reformulez: oricine taie pensii, alocatii, salarii e dracul pe pamant, indiferent de la ce partid, dar deocamdata doar PDL a facut-o.

E un pacat sa opresti plata lucratorilor, dupa cum stiti din catehismul ortodox.
le-au micsorat, nu le-au taiat. Vi se pare normal ca unii sa aiba pensie de 300 mil. pe luna si altii 3 mil.?
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 18:49:04
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
aia care au iesit in strada in ianuarie nu au fost manipulati? Nu stii ce vorbesti.
Iarna trecuta am iesit doua seri consecutive la miting, nu m-a manipulat si influentat absolut nimeni, eu mi-am dorit sa merg din solidarietate cu oamenii. E trist daca consideri ca toti oamenii sunt manipulati si ca e imposibil sa existe nemultumire exprimata printr-un protest.

Ar trebui sa accepti vointa majoritatii, chiar daca nu esti de acord cu ea, ca de aceea traim intr-o democratie. Partidul meu (vorba vine), nu mai e la guvernare de peste 10 ani, insa nu fac o tragedie din asta. Daca oamenii si-au dorit pe altii, atunci le respect alegerea si pot sa-i inteleg pe cei care au dorit schimbarea guvernarii pdl-iste, cred ca era necesara. Sa nu crezi ca oamenii sunt atat de naivi incat nu stiu cand sunt dusi cu zaharelul sau ca mai cred in promisiunile oamenilor politici. Vine o vreme cand ajungi la saturatie si le dai sansa si altora sa te minta frumos.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 18:58:37
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
cum esti tu acum?
Acum nu-s manipulat. Nevastă-mea nu e lângă mine.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 19:00:35
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Iarna trecuta am iesit doua seri consecutive la miting, nu m-a manipulat si influentat absolut nimeni, eu mi-am dorit sa merg din solidarietate cu oamenii. E trist daca consideri ca toti oamenii sunt manipulati si ca e imposibil sa existe nemultumire exprimata printr-un protest.

Ar trebui sa accepti vointa majoritatii, chiar daca nu esti de acord cu ea, ca de aceea traim intr-o democratie. Partidul meu (vorba vine), nu mai e la guvernare de peste 10 ani, insa nu fac o tragedie din asta. Daca oamenii si-au dorit pe altii, atunci le respect alegerea si pot sa-i inteleg pe cei care au dorit schimbarea guvernarii pdl-iste, cred ca era necesara. Sa nu crezi ca oamenii sunt atat de naivi incat nu stiu cand sunt dusi cu zaharelul sau ca mai cred in promisiunile oamenilor politici. Vine o vreme cand ajungi la saturatie si le dai sansa si altora sa te minta frumos.
Si eu am iesit tot asa, si nu am fost manipulata.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 19:04:13
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
le-au micsorat, nu le-au taiat. Vi se pare normal ca unii sa aiba pensie de 300 mil. pe luna si altii 3 mil.?
Tot aia e, le-au ciuntit. Nu mi se pare normal, dar daca tot vroiau dreptate trebuiau sa micsoreze doar salariile de 300 mil, sa faca impozit progresiv,, sau daca nu sa taie doar veniturile foarte mari, nu e tot una sa iei 25 la suta din 3 mil sau 25 la suta din 300 milioane, nu e corect. [[/i]
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 19:09:05
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
de plagiatorul prim ministru Ponta ai auzit? El nu ne-a facut de rusine IN TOATA lumea? Cum crezi ca sunt vazuti in strainatate romanii care si-au facut un doctorat pe bune?
Eu cred ca toti politicienii sau majoritatea au luat diploma pe bani dar l-au gasit doar pe Ponta de fazan.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 19:14:11
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
aia care au iesit in strada in ianuarie nu au fost manipulati? Nu stii ce vorbesti. Uita-te la invatatoarea aia care a facut greva foamei vreo 70 de zile nemultumita de masurile lui Funeriu in invatamant. Acum e parlamentar. Intrebata acum de masurile lui Ponta (care a zis ca NU mai da la invatamant cei 6 % din PIB PROMISI in campania electorala) s-a facut ca ploua. Acum de ce nu mai intra in greva foamei? Si mai zici ca lumea nu a fost manipulata? De ce NU a zis USL-ul in campanie de marirea taxelor si a impozitelor de la 1 ianuarie 2013? Cine pe cine manipuleaza? De ce a taiat TOATE tichetele de masa guvernul USL (mai erau institutii de stat care mai dadeau la angajati tichete de masa)?USL-ul le taie pe TOATE. De ce au ramas inghetate angajarile? Base si Boc au fost demonizati pt aceste masuri. Ponta de ce mentine active aceste masuri daca pe timpul lui Boc au fost rele? CINE MANIPULEAZA?
Ce tichete? Eu nu cred ca mai primea cineva tichete la stat de la Boc incoace. Daca puteti da niste exemple. Nu sunt inghetate angajarile, eu am vazut ca in unele locuri se fac angajari la stat, sunt chiar concursuri pentru posturi. Nu stiu daca se maresc impozitele sau e doar un zvon. Nu stii ce sa mai crezi cu atatea minciuni in ziare.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 19:22:09
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Si eu am iesit tot asa, si nu am fost manipulata.
Nu-i inteleg pe cei care ne considera “manipulati” daca ne dorim ca Basescu sa nu mai fie presedinte. In cazul meu chiar n-are nicio legatura cu masurile de austeritate, pot sa inteleg ca au fost necesare, luate insa tot din cauza incompetentei oamenilor politici , care ne-au adus in situatia asta, n-are legatura nici cu abuzurile sale, imi doresc schimbarea pentru ca nu vad de ce trebuie sa suportam badarania si aroganta sa. Cum “nesimtirea crasa” nu e motiv de destituire, astept sa se gaseasca solutia legala pentru a-l demite, caci sigur se poate gasi si interpreta legea astfel incat sa nu-l mai vad la Cotroceni.
Citat:
Eu cred ca toti politicienii sau majoritatea au luat diploma pe bani dar l-au gasit doar pe Ponta de fazan.
Mai mult decat plagiatul lui Ponta m-a deranjat mizeria prezidentiala, care a scos la iveala plagiatul doar atunci cand asupra presedintelui a planat pericolul destituirii, timp de ani de zile tinandu-l ascuns. Daca ar fi fost corecti, n-ar fi facut tam-tam in presa occidentala si la PE, contribuind la murdarirea imaginii Romaniei, ci ar fi luat masurile care se impun, adresandu-se acum cativa ani comisiei de etica a universitatii respective pentru a i se retrage titlul de doctor. Nu sunt naiva incat sa cred gogosile pe care ni le servesc, cum ca abia acum au descoperit ca Ponta s-a inspirat prea mult :) Interesul brusc pentru studiile lui Ponta, arata disperarea pdl-istilor din vara, cand au incercat sa deturneze atentia publicului de la problemele reale.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 19:25:08.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 19:32:33
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Probabil nu ai sesizat ca de la o vreme a inceput Justitia sa functioneze.
Iar Constitutia a intrat in joc, atunci cand a fost incalcata.
Stiu de fiica presedinteleui, dar acest lucru nu influenteaza bunul mers al tarii si nici nu dauneaza imaginii tarii; e un caz particular, care s-a "solutionat"
Doamnă, sunteți delicioasă.
E trist, dar chiar și așa, vă iubesc.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29