![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu n-am auzit sa se spuna "numai", ci am constatat ca unele posturi TV accentueaza partile negative ale unei guvernari , altele cele pozitive. La fel se intampla si in presa.
|
|
||||
|
||||
![]()
Antena 3 spune ca PDL este dracul pe pamant, iar senorita TunsDiana le impartaseste opinia. Asta am dedus din postarile ei
|
|
||||
|
||||
![]()
B1tv spune ca Basescu si PDL e un inger pe pamant, iar altii le impartasesc opinia.
|
|
||||
|
||||
![]()
e opinia celor de la B1. Eu NU le impartasesc opinia. Base si PDL au facut suficiente lucruri rele dar au facut si lucruri bune
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca nu le impartasesti opinia, (desi altii ar putea sa spuna despre tine ca esti fanB1), nu-i mai cataloga nici tu pe altii drept fani Antena3, doar pentru ca indraznesc sa critice guvernarea pdl, nu-i mai suspecta ca nu gandesc, ci sunt manipulati. Diana se opreste asupra aspectelor negative, caci acestea au avut implicatii majore. (n-are nicio legatura cu posturile tv, poate nici nu urmareste postul respectiv) Oamenii suporta multe, pana la batjocura. Sa nu uitam ca anul trecut in iarna s-a iesit in strada nu pentru taierile bugetare, ca acelea erau deja facute de luni bune, iar omul "a strans cureaua" si a indurat, ci a iesit cand n-a mai suportat aroganta si bataia de joc a presedintelui. Pentru modul in care multi politicieni aflati la guvernare si-au batut joc de oameni prin declaratiile lor, meritau sanctionati prin vot.
Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 12:18:48. |
|
||||
|
||||
![]()
Ăia au fost niște manipulați.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
DOVADA: <<Ziarul Vaii Jiului Locuitorii din Petroșani, Petrila și Aninoasa / Au votat pentru continuitate, pentru încredere și pentru viitor ► Comunicat de la Biroul Parlamentar Monica Iacob-Ridzi Desemnată pentru un al treilea mandat de deputat în Parlamentul României, deputatul PP-DD Monica Iacob-Ridzi se declară onorată de acest lucru și mulțumește locuitorilor din Petroșani, Petrila și Aninoasa pentru susținerea oferită în data de 9 decembrie. www.zvj.ro >> Dar oare, domnul Nicolae Banicioiu, care alaturi de alti parlamentari (de mai toate culorile) s-a zbatut sa legalizeze prostitutia, intr-o tara crestin ortodoxa peste 80% !!! Domnul acesta nu va deranjeaza daca-l revedeti in Parlamentul cel Mare?? <<PROSTITUTIE LEGALA DIN 2006 Legea prostitutiei ar putea intra in vigoare la 1 ianuarie 2006. Doi deputati PSD, Cosmin Nicula si Nicolae Banicioiu, lucreaza la un proiect de act normativ prin care aceasta activitate sa fie reglementata. Cosmin Nicula ne-a declarat ca unul dintre beneficiile pe care le va aduce legea va fi limitarea traficului de carne vie, in conditiile in care pestii au ajuns sa-si racoleze prostituatele direct din randul orfanelor adapostite in centrele de plasament. Prostitutia, o afacere de 600 de milioane de euro Saptamana Financiara Luni, 4 aprilie 2005, 0:00>> (preluat de pe HotNews) Si a mai intrat in parlament si domnul Gheorghe Becali, „in slujba crucii” sub umbrela primitoare a USL. La cata milostenie face domnul Gigi.... sa stie si stanga si dreapta si toata lumea ce crestin ESTE! Ce daca a vandut jucatori, ce daca a facut afaceri necurate. „Procesul Valiza” ?? Domnul Becali G. sa fie clar, este crestin, sa stie toata lumea. Si atunci....: lasa partidul (PNG), lasa postul de parlamentar european (ca si acolo... daca nu era Nenea Vadim sa-l scoata din arest....Cine stie???) Si se da cu liberalii....” ca daca nu-i dadea in gand asta nu s-aledzea si nu merdze de loc, neicusorule; fa-ti idee! familia mea de la patruzsop in camera si eu in toate Camerele, cu toate partidele, eu ca romanul impartial si sa ramai fara coledzi!” Prezenta domnului Gheorghe Becali e mai bineplacuta?! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu ma necajesc, d-voastra va agitati steril pe acest topic, bombardandu-ne cu copy-pasteuri despre plagiatul lui Ponta si alte informatii despre partidul sau. Cu siguranta nu intra doamna Ritdzi, nici doamna Anastase, nici doamna Udrea (nici alti politicieni barbati, ca nu e vorba numai de doamne), daca legea votului uninominal ar fi permis ca in parlament sa intre cel clasat pe locul 1, cum e firesc.
Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 12:58:43. |
|
||||
|
||||
![]()
Ca Fanta-n sticlă este agitația multora.
|
||||
|
||||
![]()
Unii nu suporta infrangerea . Decat sa polemizam pe seama guvernarilor, mai bine postati un plan cu casa parlamentului :) Auzeam ieri la stiri de marea dilema: vai, ca nu are sala capacitate. Daca nici a doua cladire din lume nu-i poate caza pe guvernantii nostri, atunci nu stiu ce sa mai spun.
Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 13:11:26. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|