Nu venerez PDL-ul, dar il iubesc de mii de ori mai mult decat PSD-ul. Si NU am votat cu ARD! Evident, nici cu PSD!
Cine l-a vrut jos?? Mai putin de 30% din populatie...
Mai catastrofal ca PSD care a vandut TOATA tara??
USL a criticat inchiderea spitalelor, dar au continuat inchiderea lor (ultimele parca fiind spitalele din Vanju Mare si Strehaia). Wow... interesant.
Si ce mancare a luat si de la gura cui?? Lasa ca a marit USL taxele si impozitele cu 16%. Suuuperrrr!
Nu va e rusine?!
Sa aduc lista cu "beneficiile" aduse de PSD anterior venirii lui Basescu?? Petromul cine l-a vandut la 4% din pretul real, si cu rezerve cu tot? Nu cumva Bombonel? Ce oameni naivi sunteti...
Parca a votat 46% din populatie, da? Bun. 11% au fost impotriva si vreo 2% au fost NULE. Da? Deci raman 33% de voturi pro demitere. Acum tinand cont ca majoritatea primariilor au fost ale USL si in multe localitati prezenta la vot a fost si de 200-300%, ceea ce inseamna fraude grosolane, eu am curaj sa bag mana in foc ca in mod sigur mai putin de 30% au votat pro demitere. Asa ca lasa-ne cu teoriile de 2 lei.
Pai si eu SUFAR IN MOD DIRECT ca pentru reintregirea salariilor USL-ul a taiat bani din alta parte. Drept urmare nu s-au mai facut drumuri, imi rup zi de zi masina si ajung sa schimb piese mult mai des, euro a crescut - deci paltesc facturi mai mari), banii de la magistrala 5 de metrou s-au taiat in mare parte - deci sufera zeci si sute de mii de oameni, etc. etc. Asadar mai bine sa sufere pensionarii si bugetarii decat sa sufere toata tara din cauza lor!!! Pensionarii sa fie fericiti ca au si pensia aia, eu nu o sa mai am aceast privilegiu. Iar bugetarii... daca nu le convine atunci sa treaca in mediul privat. CINE ii opreste??
Inca o data si pentru tine: vrei sa amintesc (si sa comparam!!!) ce a facut PSD-ul inainte de a veni Basescu?
Daca esti bugetara, muta-te la privati. Inca o data: cine te opreste??