![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar daca Sfantul Nicolae "i-a scapat o palma lui Arie" totusi acest lucru nu a "validat" folosirea violentei fizice in cadrul Sfintelor Sinoade. Multi Sfinti au preferat martiriul dacat sa se impuna prin violenta fizica... Sfantul Maxim Marturisitorul este doar un exemplu... Hristos Iisus insusi ii spune Sfantului Petru care taiase urechea lui Malhus: "Petre baga sabia ta in teaca, sau nu stii ca EU pot cere Tatalui Meu 12 legiuni de ingeri" daca as dori ciomageala... Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De Sf. Nicolae faci cadou o "bota" in semn de advertisment, de aducere aminte, nu aplici 2 palme ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Bine subliniat. Asa e.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]()
Nu toti Sfintii sunt „lumanari topite”, mai mult spirit decat trup, unii sunt „lumanari aprinse” , eruditi ardenti. I-a scapat si Sf. Nicolae o palma, s-a maniat :) Unii se cred insa la nivelul lui Ioan Botezatorul si vin sa ne tina "predici", sa aplice palme virtuale.
Last edited by ioanna; 08.12.2012 at 14:42:40. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Religia in scoli | Maria_1 | Generalitati | 13 | 09.03.2012 15:08:56 |
Religia ne-Ortodoxă a lui O. T. | doctor_faustus | Alte Religii | 39 | 12.12.2010 11:59:23 |
Religia New-Age | doctor_faustus | Alte Religii | 0 | 31.10.2010 10:43:02 |
Religia in scoala | Marius22 | Generalitati | 28 | 18.05.2010 14:35:24 |
|