Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.12.2012, 11:08:23
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Doamne ajută!
Mulțumesc din tot sufletul pentru aceste gânduri atât de frumoase și sincere pe care mi le-ați adresat... Mi-ați umplut inima de bucurie! Mă bucur tare mult pentru că ceea ce am scris v-a fost de folos. :)
Să ne ajute Dumnezeu ca, potrivit îndemnului vrednicului de pomenire părinte Teofil Părăian, să-L primim pe Pruncul Iisus într-o casă a inimilor noastre construită pe nisipul răbdării și pe temelia cea neclintită a credinței autentice, zidită din cărămizile faptelor bune, legate între ele prin smerenie și având acoperișul iubirii!

Hristos în mijlocul nostru!
Aceasta este cea mai mare bucurie in aceasta perioada, Nasterea Mantuitorului!

Dumnezeu sa ne ajute sa fim sanatosi sa luam parte la aceasta minune!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cand sa ne bucuram? alexdu Generalitati 33 12.03.2012 20:49:06
Mos Craciun vs Nasterea Domnului si Dumnezeului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos doctor_faustus Craciunul - Nasterea Domnului 99 23.11.2011 15:45:53
Coincidenta doar?Sa ne bucuram?! mara2008 Stiri, actualitati, anunturi 46 22.03.2011 17:08:21
Prohodul Domnului Dumnezeului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos Prohodul adorcrysti Rugaciuni 2 10.04.2009 21:35:55
Prohodul Domnului Dumnezeului Iisus Hristos mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 2 02.05.2008 23:48:47