![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
<<PĂCATE STRIGĂTORE LA CER
† Am ucis un om în viața mea cu voie (fără voie). † Am ucis prin avort copiii pe care Dumnezeu a vrut să mi-i dea. † Am îndemnat atâtea femei (numărul lor) să facă avort, adăugându-mi încă atâtea crime la numărul păcatelor mele. † Am avut ocazia să dau sfat unei femeie să nu facă avort, ci să nască copilul și nu am făcut-o. Prin acest sfat putea să nască copilul și poate că Dumnezeu îmi ierta și mie un păcat. † Fiind căsatorit(ă) ne-am ferit de a face copii căzând în păcatul onaniei. † Am făcut malahie (masturbație) înainte de căsătorie și în timpul căsătoriei. Fac și în prezent. Ultima dată... † Am făcut sodomie și gomorie (perversități sexuale) cu soția mea, cu alte femei, cu rude. † Am făcut bărbat cu bărbat și femeie cu femeie. † Am făcut cu animalele, când eram mic (mai mare). Am învățat și pe altul să facă aceleași păcate. † Am asuprit pe săraci și văduve. † Nu am plătit pe cel care mi-a muncit. † Am lovit pe părinții mei (frații mei). † Am vorbit de rău pe părinții mei, frații mei, prietenii mei etc.>> (protos. IOACHIM PÂRVULESCU, Stareț al Sfintei Mănăstiri Lainici – Gorj „SFÂNTA TAINA A SPOVEDANIEI PE ÎNȚELESUL TUTUROR” Mănăstirea Lainici – Gorj, 2000) |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| dacii care l-au presimtit pe Hristos | cozia | Generalitati | 38 | 05.12.2019 21:26:32 |
| Manuale de religie care promoveaza intoleranta religioasa si agreseaza psihic copiii? | cristina2012 | Stiri, actualitati, anunturi | 62 | 01.10.2012 17:07:09 |
| Copiii care nasc copii | anastasia2008 | Generalitati | 22 | 23.03.2012 05:57:30 |
| Parintii fara copiii se numesc ... pacatosi ... oare asa o fi? refuz sa cred | paulici | Botezul | 57 | 26.02.2011 01:10:06 |
| Parintii vs iubirea vietii mele-Hristos!!! | alexandra28again | Generalitati | 22 | 08.12.2008 00:07:18 |
|
|