![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Gata! Am hotarat sa vand pamant pe Mercur! Am nevoie de un partener cu bani care sa ma ajute sa deschid firma! (Siteul il fac eu, ca ma pricep cat de cat)
Un crater cat de cat OK il vand cu 1 dolar, un crater mai mare sa zicem ca poate ajunge pana la 5 dolari! :)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tin sa te anunt ca daca le-ai fi citit, ai fi aflat ca le suporta ca pe niste realitati sumbre... :D
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif) |
|
|||
|
|||
![]()
Sumbre de tot!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Tu vezi fata lui Marte cu ochiul liber? :-> ... greu e sa gandim....
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif) |
|
||||
|
||||
![]()
Nu, dar am bani de telescop. Deci?
|
|||
|
|||
![]()
Telescopul este inventia diavolului!
Ai uitat??
|
||||
|
||||
![]()
Și ochelarii?
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Religia in scoli | Maria_1 | Generalitati | 13 | 09.03.2012 15:08:56 |
Religia ne-Ortodoxă a lui O. T. | doctor_faustus | Alte Religii | 39 | 12.12.2010 11:59:23 |
Religia New-Age | doctor_faustus | Alte Religii | 0 | 31.10.2010 10:43:02 |
Religia in scoala | Marius22 | Generalitati | 28 | 18.05.2010 14:35:24 |
|